27/10/11

Firatast Girona 2011




Comencem a escalfar motors perquè ja falta poc perquè comenci el Firatast a Girona. Enguany ja arriba a la 17ena edició i se celebrarà del 10 al 13 de novembre al Palau Firal de Girona.

És una fira de degustació activa, on la gent pot veure i tastar els diferents plats que es mostren, així com comprar productes d'alimentació de qualitat.

Popularment coneguda, és de les més concorregudes que es fan al país. Porta novetats molt atractives i gustoses, amb la fórmula ja tradicional, basada en la promoció dels productes d'alimentació a través del tast amb tiquets.

Concretament l'entrada a la fira costa 5 euros amb 3 tiquets de degustació.

Cada any hi participen molt restaurants de Girona i rodalies, així com;
els plats i platillos tradicionals dels col•lectius de les Avies de Sils, les Cuineres de Salt, els de l’Associació d’ Hostaleria de Tossa de Mar i les seves cuineres...

Durant la fira també es faran activitats gastronòmiques i tallers de cuina per nens i adults que organitzen DIPSALUT amb l’Espai del Peix de Palamós, o bé les del Bons Fogons amb producte de mercat ensenyant a utilitzar i manipular els productes de temporada.

Cada any Firatast incorpora novetats, algunes seran: el caviar de cargol, la selecció de xocolates i petit fours de “Sweets” del prestigiós pastisser Abraham Balaguer, el formatge de búfala de l’Alt Empordà en les versions més innovadores i inèdites, el pa de vi, ...
A més hi haurà  l’espai dels clubs “Tots som Girona” on combinaran diferents modalitats esportives i tastets ben originals.

FIRATAST GIRONA: 17ena edició
DIES: 10, 11, 12 i 13 de novembre
LLOC: Palau de Fires de Girona
HORARI: Dijous i divendres de les 18 h a les 24h
Dissabte i diumenge de les 12h a les 24h.
PREU ENTRADA amb 3 tiquets de tast: 5€

No hay comentarios:

Publicar un comentario