22/10/11

Menjar mexicà

Diumenge passat, vam decidir fer-nos plats mexicans. El que vam fer va ser un metxembrat del que havíem provat al nostre restaurant mexicà preferit i algun plat que havíem tastat en un altre restaurant, però a la nostra manera.

Ingredients:

Nachos amb formatge
  • 1 paquet de nachos
  • dues rodelles de formatge Provolone
  • formatge Edam
  • 2 xoriços picants
  • 250g de xampinyons
  • sal i pebre
  • 4 tortillas de blat de moro
  • mantega

Elaboració:

De primer vam preparar uns nachos amb salsa de formatge al cim. Per fer-la vam agafar un cassó, hi vam posar una cullerada de mantega, daus de formatge edam i un raig de llet. Ho vam escalfar tot mentre anàvem remenant i quan la vam tenir lligada, la vam evocar al cim d'un plat amb tot de nachos.
Tortilla enrotllada
Per altra banda, vam agafar dos xoriços, els hi vam treure la pell i els vam fregir.
Amb aquest oli que van deixar anar, vam fregir-hi els xampinyons tallats a làmines ben fines.
També vam fregir el provolone.
I vam muntar unes tortillas, tal com diuen ells, amb el xoriç, els xampinyons i el provolone.
Queda realment deliciosa aquesta mescla per farcir les tortillas. Tot i que se'n poden fer molts de farciments. Un altra dia en farem servir un altra, estigueu atents ;)

Andale, doncs amb aquesta recepta participo al concurs del blog Carritus!!!!!!!!!!




1 comentario:

  1. Que pasada de receta!!! Me encanta la comida mejicana!!! para la próxima preparo esta, ya te contaré ...

    Muchas gracias por pasarte por mi blog y apuntarte en el sorteo. que tengas suerte!!! besos!!!

    ResponderEliminar