
Ingredients:
![]() |
Nachos amb formatge |
- 1 paquet de nachos
- dues rodelles de formatge Provolone
- formatge Edam
- 2 xoriços picants
- 250g de xampinyons
- sal i pebre
- 4 tortillas de blat de moro
- mantega
Elaboració:
De primer vam preparar uns nachos amb salsa de formatge al cim. Per fer-la vam agafar un cassó, hi vam posar una cullerada de mantega, daus de formatge edam i un raig de llet. Ho vam escalfar tot mentre anàvem remenant i quan la vam tenir lligada, la vam evocar al cim d'un plat amb tot de nachos.
![]() |
Tortilla enrotllada |
Amb aquest oli que van deixar anar, vam fregir-hi els xampinyons tallats a làmines ben fines.
També vam fregir el provolone.

Queda realment deliciosa aquesta mescla per farcir les tortillas. Tot i que se'n poden fer molts de farciments. Un altra dia en farem servir un altra, estigueu atents ;)
Andale, doncs amb aquesta recepta participo al concurs del blog Carritus!!!!!!!!!!
Que pasada de receta!!! Me encanta la comida mejicana!!! para la próxima preparo esta, ya te contaré ...
ResponderEliminarMuchas gracias por pasarte por mi blog y apuntarte en el sorteo. que tengas suerte!!! besos!!!