16/1/17

El Figón, Bilbao

Antigament un Figón era una casa de menjars on es donava beure i menjar per un preu modest, tot i que amb productes de no massa qualitat.

Nosaltres a Bilbao vam anar de pinxos, tal com mana la tradició. Després de passejar pels seus concorreguts carrers vam fer parada cap a quarts de vuit de la tarda a El Figón, un bar situat al centre de Bilbao i on ofereixen una barra plena de pinxos de tot tipus.


13/1/17

Cap i pota de vedella

Fa fred i quan les temperatures baixen sembla que ens ve més de gust uns plat de "callos". Sobretot si el fem amb un toc picant, tal com ens agrada a casa.


11/1/17

Noodles amb verdures, ametlles i salsa de soja amb gingebre

A casa som internacionals, com jo dic. Amb el menjar intentem tastar i cuinar amb productes d'altres països. Aquesta vegada ens traslladem a la Xina amb un plat de noodles amb verdures que hem fet a la nostra manera, ja que les verdures que tenim aquí no són les mateixes que ells disposen.


9/1/17

Crema de carbassa i pastanaga

Ara ja podem dir que fa fred. I per a combatre el fred què res millor que una crema calenteta per escalfar el cos?
Estem a l'època de les carbasses, una verdura molt sana i amb poques calories que ens permet fer moltes receptes diferents. La podem fer a la brasa, en confitura, en coques o en cremes, que potser és de la manera que estem més acostumats i és precisament com l'hem cuinada nosaltres.


L'hem barrejat amb pastanaga, però també hi podeu posar porros o ceba de Figueres.

7/1/17

Deluxe Bilbao Henao

Ara fa poc més d'un mes vam estar un cap de setmana a Bilbao. Ens va agradar molt la ciutat i la seva gent, així com la seva gastronomia, com no.


Una de les coses que no podíem deixar de tastar era el famós xuletón de 1kg, així que instagramejant una mica vaig descobrir un restaurant que oferia un menú xuletón que em va cridar l'atenció, el Deluxe Bilbao Henao.

4/1/17

Gastronomia Basca

La cuina basca és una cuina rica i variada fent servir ingredients de primera i servits de manera força abundant. Es tracta d'una cuina que tant té productes de mar provinents del Cantàbric, com de muntanya, de les seves pastures, sent conegudes les seves carns com el típic txuletón de quilo.


També són molts populars els seus pinxos, fets a mà amb art i molt venerats per ells i per nosaltres. És costum a partir de les set de la tarda aproximadament anar de pinxos amb un zurito, un got petit de cervesa per acompanyar o si prefereixes ho pots fer amb un txakolí.

23/12/16

Bon Nadal i Feliç Any Nou!!!

Avui no us ensenyo cap recepta, us volia dir:

Bon Nadal i Feliç Any Nou 2017!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ens veurem l'any que ve amb descobriments de nous restaurants, fires de gastronomia i més receptes.

Gràcies a tots els que em seguiu i em llegiu, us deixo amb el pessebre que hem aquest any a casa :)


21/12/16

[#Cervesa] @cervezadougalls Tres Mares

Nom: DouGall's Tres Mares


Marca: DouGall's
Tipus: Amber Ale
Fabricant: Cervezas Artesanales de Cantabria S.L.
Origen: Liérganes, Cantabria
Fermentació: Alta
Grau: 5'2 %
Ingredients: Aigua, maltes Maris Otter, Roasted Barley i Chocalate Malt, llúpols Sentennial i Palisade i finalment llevadura ALE.
Mida: 33cl
Web: http://dougalls.es