13/1/17

Cap i pota de vedella

Fa fred i quan les temperatures baixen sembla que ens ve més de gust uns plat de "callos". Sobretot si el fem amb un toc picant, tal com ens agrada a casa.




Ingredients per a 4 persones:
  • 1 kg de cap i pota i tripa de vedella
  • brou de bullir el cap i pota
  • mig xoriç amb un toc picant
  • 6 tomàquets
  • 2 cebes mitjanes de Figueres
  • una picada d'all i julivert
  • 10 ametlles
  • oli d'oliva verge extra
  • 3 "guindilles"
  • pebre vermell
  • sal i pebre

Elaboració:

Primer de tot posem la ceba a sofregir en una cassola.


A continuació hi afegim els tomàquets pelats i ratllats i deixem que cogui tot fins que redueixi.
Paral·lelament bullim el cap i pota i reservem el seu brou per afegir a la cassola on tenim el sofregit.
Mentre tallem uns daus de xoriç i els afegim a la cassola i també una picada d'all i julivert i les ametlles esmicolades.


Hi afegim el cap i pota i si cal el brou d'haver-los bullit.
Salpebrem i també hi posem pebre vermell i les guindilles.


Deixem que tot es redueixi i agafi color uns quinze minuts aproximadament i servim amb un bon tros de pa per sucar!

No hay comentarios:

Publicar un comentario