Fa fred i quan les temperatures baixen sembla que ens ve més de gust uns plat de "callos". Sobretot si el fem amb un toc picant, tal com ens agrada a casa.
Ingredients per a 4 persones:
Elaboració:
Primer de tot posem la ceba a sofregir en una cassola.
A continuació hi afegim els tomàquets pelats i ratllats i deixem que cogui tot fins que redueixi.
Paral·lelament bullim el cap i pota i reservem el seu brou per afegir a la cassola on tenim el sofregit.
Mentre tallem uns daus de xoriç i els afegim a la cassola i també una picada d'all i julivert i les ametlles esmicolades.
Hi afegim el cap i pota i si cal el brou d'haver-los bullit.
Salpebrem i també hi posem pebre vermell i les guindilles.
Deixem que tot es redueixi i agafi color uns quinze minuts aproximadament i servim amb un bon tros de pa per sucar!
Ingredients per a 4 persones:
- 1 kg de cap i pota i tripa de vedella
- brou de bullir el cap i pota
- mig xoriç amb un toc picant
- 6 tomàquets
- 2 cebes mitjanes de Figueres
- una picada d'all i julivert
- 10 ametlles
- oli d'oliva verge extra
- 3 "guindilles"
- pebre vermell
- sal i pebre
Elaboració:
Primer de tot posem la ceba a sofregir en una cassola.
A continuació hi afegim els tomàquets pelats i ratllats i deixem que cogui tot fins que redueixi.
Paral·lelament bullim el cap i pota i reservem el seu brou per afegir a la cassola on tenim el sofregit.
Mentre tallem uns daus de xoriç i els afegim a la cassola i també una picada d'all i julivert i les ametlles esmicolades.
Hi afegim el cap i pota i si cal el brou d'haver-los bullit.
Salpebrem i també hi posem pebre vermell i les guindilles.
Deixem que tot es redueixi i agafi color uns quinze minuts aproximadament i servim amb un bon tros de pa per sucar!
No hay comentarios:
Publicar un comentario