29/7/22

[#Hotel] Casa Anamaria Hotel & Villas

Aquest dimecres vam tenir el gust d'assistir a la presentació d'en Pere Arpa, com a nou xef del restaurant Can Motes. Es tracta del restaurant de Casa Anamaria Hotel & Villas, un hotel-restaurant de 4 estrelles situat al Pla de l'Estany.

L'Hotel, que està obert des del 2014, és un complex de 70 hectàrees que es troba en una Masia del segle XIV molt a prop d'Ollers (Vilademuls). 


Disposa de 26 habitacions repartides en tres espais diferents, l'hotel de 4 estrelles i les seves dues villes, Villa Maria i Villa Ana. 


També disposa d'spa, una piscina d'aigua salada, biblioteca, saló-bar i fins i tot una pista de tennis.


A partir d'ara, en Pere Arpa dirigirà la cuina del restaurant del complex, Can Motes, el qual tindrà tres espais ben diferenciats: la terrassa exterior, el Pool Bar, amb una cuina de brasa més informal i el Paller on es podrà degustar la carta.


La seva cuina és tradicional i elaborada amb productes de proximitat, tal i com feia en el restaurant que tenia ubicat a Banyoles, Ca l'Arpa, el qual va tenir durant 14 anys 1 estrella Michelin i 2 sols de la Guia Repsol. 


D'aquesta manera Casa Anamaria Hotel & Villas aposta per oferir una cuina de qualitat i representativa del Pla de l'Estany, una cuina de proximitat, que suposa una bona proposta que lligarà molt bé amb la seva oferta hotelera, tal com recalca el seu director Jordi Compte.


El propietari de l'Hotel és l'Olivier Mitterrand, un empresari d'origen francès i nebot d'en François Mitterrand, qui va ser president de la República Francesa. Segons ens va explicar, Olivier Mitterrand va venir a estiuejar amb la seva família per aquesta zona durant diversos anys i ben aviat es va enamorar de l'entorn així com de la seva gastronomia. Tant és així, que passats els anys, ha decidit mantenir els lligams amb la regió reconvertint la seva propietat en el magnífic complex que podem veure avui en dia.


Ara no tan sols s'hi podrà gaudir del seu tranquil i encantador entorn sinó que també s'hi podrà degustar una bona gastronomia de la mà del xef Pere Arpa i el seu equip.


Per finalitzar la vetllada, vam poder gaudir d'un menú al restaurant Can Motes i tastar alguns dels seus plats més emblemàtics;

- Aperitius - Homentage a Joan Piqué

- Ravioli de poma amb botifarra negra


- Botifarra dolç amb cansalada fumada


- Torradeta de cap de porc al pebre verd


- Verat marinat amb vinagreta i oli de cítrics


Menú

Sardines amb cigrons


Mero de la llotja de Blanes amb verduretes de l'hort


Tàrtar de vedella


Llebre royale "a la cullera"


Postres

Llet, alfàbrega i nabius


Celler

Vins Celler Terra Remota

Van acompanyar els plats d'aquest menú el vi negre "Ales Negres" i el vi blanc "Ales Blanques", ambdós del Celler Terra Remota, de Sant Climent Sescebes.


Un menú amb producte fresc, de qualitat i de la zona on tots els plats estaven molt ben executats.

Destacaria la llebre royale "a la cullera" tant per la seva tècnica d'aquesta recepta tan emblemàtica a la cuina francesa com per la seva dificultat. 


Un altre plat que també ens va agradar força, va ser el seu tàrtar de vedella de Wagyu de l'Alt Empordà, amb una combinació molt encertada de picants entre els quals hi havia wasabi.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario