23/6/21

[#Producte] La meva coca de Sant Joan

Aquest Sant Joan la meva coca ha estat del Grup Pa Fi, unes fleques que es troben repartides per la província de Girona i d'on a vegades us havia parlat dels seus croissants.
Vam tastar dues varietats, una coca farcida de crema cremada, que sempre ha estat la meva preferida i
una amb fruita.Aquest any les coques les fan a l'obrador però les couen i decoren a la botiga i això és un plus.


La coca farcida de crema cremada és bonissima, es tracta d'una coca amb una massa molt esponjosa partida per la meitat i plena de crema cremada. 


El fet d'anar farcida fa que la massa quedi molt toveta i dóna gust menjar-la. A més quan notes la crema amb el toc cremat en boca fa que el mos sigui realment bo.


Aquesta coca estava ben farcida de crema i amb forces pinyons al cim, tot i que per a mi mai ni ha suficients :)I la coca de fruita sucre amb fruita és més senzilla, amb una massa que queda més seca però que amb els pinyons i el sucre també és bona.


Tot i això us recomano la de crema cremada, sobretot si sou de crema i us agradi trobar-la, ja que a cada queixalada tens crema i pinyons, dos ingredients que formen un bon tàndem i ja si els combinen amb una bona massa tenim una bona coca per a celebrar la Revetlla de Sant Joan.


I a vosaltres quina coca us agrada més?Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario