25/6/21

[#Cava] @covides Cava Duc de Foix - Ice

Avui us porto una nova proposta de cava, el Duc de Foix Ice!

Es tracta d'un cava del celler Covides Viñedos - Bodegas, situat a Vilafranca del Penedès, una cooperativa fundada l'any 1963 per més de 600 viticultors amb la voluntat de poder mecanitzar i facilitar el procés de la vinificació de tota la seva producció.

Anys més tard, pels volts dels anys 90, van realitzar una primera renovació de la maquinària i més endavant, al 2005 van ampliar-ne les instal·lacions fins a poder tenir una capacitat de producció d'uns 7'5 milions d'ampolles.

Celler: Covides Viñedos - Bodegas
Localització: Vilafranca del Penedès,  Barcelona

Varietats de raïm: Xarel·lo, Macabeu i Parellada

Característiques:

De gust afruitat, força escumós i color daurat cristal·lí, d'un aroma dolç però alhora refrescant que ens convida a prendre'l amb fruites i glaçons.

Espera, com? Sí,sí, ho heu llegit molt bé, i és que tracta d'una nova proposta per prendre aquest cava, que tal i com ells mateixos indiquen, s'hauria de servir amb una copa tipus peixera, plena de glaçons i tirar-hi a dins tota una varietat de trossets de fruita, si pot ser, deshidratada.

Per tant, tal i com se'ns recomana del celler, vam seguir al peu de la lletra les seves indicacions i val a dir que va ser tot un èxit! 

Deliciós, refrescant i perfecte per tenir una bona vetllada en bona companyia.



Evidentment, no esteu obligats a prendre'l així i es pot servir en copa alta de cava com de tota la vida i ben fresquest, també us podem assegurar el gaudireu de bon grat!

I per aquesta festa de Sant Joan, nosaltres no hem dubtat a acompanyar-lo d'una bona coca de crema cremada: un maridatge ideal!



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario