14/6/21

[#Restaurant] P de Pà Coffee Bakery i la seva fòrmula migdia

Al P de Pà Coffee Bakery de Girona feia temps que hi volia anar ja que trobo que fan moltes propostes interessants. A vegades a Radio Girona fm us n'he parlat, sobretot dels seus pacs dolços de croissant planxat i beguda o els seus originals gofres, que fan goig de veure.

Tenen locals a diferents llocs cèntrics de la ciutat i ara han obert a Vic també. Tenen una carta on ofereixen diferents fórmules segons el moment del dia amb ofertes molt interessants de preu i atractives. Sempre hi ha coses que criden l'atenció!

Nosaltres en aquest cas vam fer una de les seves fórmules migdia que ofereixen, que pots triar entre amanida, focaccia o pizza i com no ens vam quedar amb aquesta última opció. A més inclou la beguda i amb el cafè una mini pasta gratis. Vam optar per fer un take away i molt bé!


De les diferents pizzes que fan vam optar per la:


Pizza Firenze; amb mozzarella, formatge de cabra, cheddar, emmental, nous, tomàquet, orenga i pebre


La veritat és que ens va agradar molt, la massa era fina, bona i cruixent i la barreja de formatges molt encertada, amb el toc cruixent de les nous, que a més hi combinaven bé. 


La vam acompanyar amb una coca-cola, que pizza i coca-cola sempre lliguen :)

I com a postres un croissantet petit dels seus, concretament un amb banyes cobert de xocolata amb llet i un amb xocolata blanca. 

Són bonissims, amb les banyes cruixents i quan els mossegues trencar aquesta cobertura de xocolata és una delícia :)


Els vam combinar amb un cafè amb llet, un cafè molt bo i aromàtic.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario