Sempre que veig unes magdalenes m'entren unes bojes ganes de menjar-ne. És veure-les i començar a pensar en la seva esponjositat i textura i n'haig de fer!
Doncs avui us deixo amb una recepta molt senzilla, que es fa molt ràpida i surten molt bé. I en aquest cas, com que tenia unes taronges de Vitandfruit bonissimes, hem aprofitat la seva pell per aromatitzar-les.
Magdalenes de taronja
Ingredients per a 12 magdalenes:
- 2 ous
- 100 gr. de sucre
- 100 ml de llet
- 100 ml d'oli
- 150 gr. de farina
- 8 gr. de llevat
- ratlladura de taronja de Vitandfruit
Elaboració:
Barregem els ous amb el sucre i els batem bé.
Afegim la llet i l'oli i tornem a remenar bé.
Incorporem la farina tamitzada amb el llevat i barregem
Bolquem la preparació en motlles de silicona, omplint-les només tres quarts ja que després pugen i es podrien vessar i espolsem un xic de sucre per tal que en tingui a dalt i quedin més maques.
Enfornem amb el forn prèviament escalfat a 180 ºC durant 10 minuts.
Consells de degustació:
Nosaltres hi hem posat només la pell de la taronja, però també queden molt bé amb suc de taronja. Si optem per aquesta opció aleshores podriem treure el vas de llet.
També es poden fer de llimona.
Maridatge:
Amb xocolata desfeta queden bonissimes, ja que la taronja i la xocolata lliguen molt bé.
També amb un cafè amb llet és una bona opció.
I de licors, amb algun moscatell casa perfecte.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario