13/5/21

[#Recepta] @Ibericosguillen Arròs de llangardaix ibèric

A casa som molt d'arrosos i és que es poden fer de tantes maneres que quan més en cuines més en vols fer de ben diferents.


En aquesta ocasió teniem una carn excel·lent, el llangardaix ibèric, la qual us n'havia parlat en algun altra post. Doncs precisament amb  aquesta carn hem fet un arròs per llepar-se els dits.


Anem a veure'n la recepta!

Arròs de llangardaix ibèric

Ingredients per a 2 persones:

  • 200 gr. de llangardaix ibèric, el meu d'Ibèricos Guillen
  • 80 gr. d'arròs perlat de Pals
  • 1 pebrot verd 
  • 1 ceba 
  • 2 tomàquets
  • brou de verdura
  • oli d'oliva verge extra
  • sal i pebre
  • pebre vermell dolç


Elaboració:

En primer lloc fregim la carn tallada a tires en una paella amb un raig d'oli d'oliva verge extra.



Una vegada fregida la retirem en un plat i en aquest mateix oli hi afegim la ceba i el pebrot tallat petit i els tomàquets ratllats.


Quan tinguem la verdura ben cuita, afegim l'arròs i remenem. 


Salpebrem la preparació.


Ara anem afegint brou de verdures fins que l'arròs estigui al dente.


Quan falti poc per tenir l'arròs incorporem el llangardaix a tires.


Abans d'apagar el foc afegim un polsim de pebre vermell dolç, que hi dóna un toc molt bo.


Maridatge:

Es pot acompanyar el plat amb una copa de vi negre amb criança, ja que és un plat de gust contundent que li confereix el llangardaix.

Comentari dietètic:

Acompanyat d'una bona amanida verda i una fruita de postres, es converteix en un àpat equilibrat i bo, això si de diumenge ;)



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario