8/2/19

Pizza de tonyina i sofregit de ceba

A casa ens agrada molt la pizza, sobretot a la meva parella que sempre n'estaria menjant!


Ara feia un temps que no en fèiem, així que vam decidir fer una senyora pizza, dic senyora perquè la vam fer amb un ingredient que realça qualssevol plat, el sofregit de ceba de Cebalovers.



Anem a veure'n la recepta, que és molt senzilla i ràpida ja que el que porta més feina que és sofregir la ceba lentament ja ho teníem en un pot a punt per obrir i fer-lo servir :)

PIZZA DE TONYINA I SOFREGIT DE CEBA AMB MOZZARELLA

Ingredients:
  • base de pizza fresca
  • tomàquet natural fregit
  • tonyina
  • 1 pot de sofregit de ceba de Cebalovers 
  • mozzarella
  • orenga
  • sal i pebre

Elaboració:

Primer de tot posem el tomàquet natural a fregir amb un raig d'oli d'oliva verge extra.


A mitja cocció salpebrem i quan el tinguem ben reduït el disposem sobre la base de la pizza.


Mentre posem el forn a escalfar.


En segon lloc afegim talls de mozzarella, força formatge ja que així al desfer-se quedaran aquells fils que tan ens agraden i orenga.


Ara afegim la tonyina i per acabar disposem la ceba per tota la pizza.


Enfornem fins que el formatge es desfaci i la base de la pizza quedi cuita, aproximadament uns 15 minuts.


Consells de degustació:

Nosaltres hem combinat el sofregit de ceba amb tonyina perquè ens agrada molt com queda però la veritat és que aquest sofregit és tan bo que queda bé amb tot, amb pernil dolç, carn picada, bolets, verdures i fins i tot sol amb mozzarella i prou.



Valor nutricional:

Com ja sabeu la pizza és un plat amb un alt nivell calòric tot i que, com també coneixeu, es pot reduir el contingut optant per fer servir ingredients menys calòrics.


En aquest cas la tonyina i la ceba serien adequats i si volem reduir calories podem posar formatge desnatat en poca quantitat.


Igualment jo us aconsello que en mengeu un tall acompanyat d'amanida i una fruita de postres, ja que sovint no és el que mengem sinó com ho mengem, és a dir, la quantitat i l'acompanyament, com ara un refresc o similar.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

1 comentario: