13/5/20

[#Vacances] Bors GasztroBar

Com en tots els llocs que anem, abans d'anar-hi busquem informació sobre on anar a menjar a veure si podem menjar en els llocs més recomanables. Si no ho fas corres el perill de menjar a qualsevol lloc, qualsevol cosa i segurament et perds locals tan bons com aquest: El Bors GasztroBar.


Es tracta d'un local molt petit situat al barri jueu de Budapest regentat per uns nois joves però súper agradables i molt eficients amb un menjar excel·lent.



L'espai és molt petit i molt freqüentat per gent local. Està decorat amb tema de Star Wars.


Ja només per veure el lloc i el bon rotllo que hi ha val la pena, però quan proveu els seus entrepans i les seves originals sopes, flipareu!


Les sopes són fetes amb productes frescos i cada dia en fan de diferents que ells mateixos t'aconsellen sobre quina et pot agradar més :)


Només entrar al seu petit local, demanes el menú que vols i et criden de seguida que ho tenen llest, amb un crit fort i original que no entens però que entens que tens la teva comanda.

Mentres esperes veus que cuinen les sopes en unes olles molt grans que desprenen una oloreta que encara t'obre més la gana i et fa esperar més impacient, jaja


Hi ha una petita barra amb 4 tamborets on pots menjar a dins, tot i que no us ho recomano perquè hi ha molt de xivarri.


Més que res perquè a cada comanda fan un crit que atabala un xic, però que forma part de la gràcia del local.


També pots menjar a fora, asseguts en una furgoneta petita que tenen aparcada al carrer.
Qui ho anava a dir que em podria agradar tan?


Es tracta d'un menú diari consistent amb la sopa del dia, que n'hi ha varies a triar i un entrepà, que pot ser gran o petit (fa la meitat del gran) per uns 5'5 euros, sense beguda.


La sopa atipa força, sobretot depèn de la que trieu així que amb el menú petit si no sou de menjar molt en feu prou, però està tan bo que el gran te l'acabes de sobres ;)


Cada dia fan diferents sopes que couen ens unes olles grans amb productes de temporada i ells mateixos et recomanen la que pots menjar. La veritat és que totes fan molt bona pinta i una oloreta que ja convida.


Us haig de confessar que he menjat les millors sopes de la meva vida. A més originals, perquè on heu vist una sopa a la bolognesa que semblava que t'estesis menjant uns espaguetis amb sopa, un gust potent i bo. Sorprenent i original.



Ens va agradar tant que hi vam anar un segon dia per tastar més sopes i més entrepans seus, ja que el menjar ens va encantar i l'ambient també!



El segon dia vam demanar també la sopa que ens va recomanar ell, més suau que l'anterior però realment deliciosa. Una passada de debò.


Semblava com una espècia de vichysoisse amb crostonets de pa, aquesta no atipava tant com la del dia anterior de la bolognesa, de gust més potent i més espessa.


Quan als entrepans en tenen de pulled pork, de vedella amb bolognesa, pollastre guisat, entre altres. Tots són amb carns cuinades i molt ben condimentats.


Us diré que són els millors entrepans que he menjat mai. Els dels dos dies ens van agradar moltíssim.


A més la relació qualitat-preu és més que bona, l'atenció és excel·lent i són ràpids en servir-te.


Tornaria a Budapest només per menjar-me una sopa de les seves i un entrepà cruixent i bo dels seus.

Si hi aneu no us perdeu aquest lloc, a més us ve de pas si visiteu la zona jueva i la Sinagoga, que és preciosa.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

2 comentarios:

  1. Ja tornaria a Budapest per veure aquest local!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ostres si, la veritat és que és una passada :) Ja saps si algun dia hi tornes, tens aquest lloc pendent! 1 petó :)

      Eliminar