1/5/20

[#Producte] Galetes Carolina

Avui us parlaré d'unes galetes molt especials i que mereixen un post explicant el perquè!

Les galetes Carolina, les coneixeu? Jo les he conegut fa ben poc i m'han encantat :)


Carolina va néixer perquè creuen en una alimentació sana, transparent i que faci sortir el millor que porten dins, no em direu que la premisa no us atrau?

Doncs si tasteu les seves galetes, encara més. Elaboren diferents varietats de galetes, integrals, sense sucre, sense gluten, d'avena i bio orgàniques.


Les galetes integrals estan fetes amb farina integral, és a dir, una farina mòlta que conté la pell i la veïna, cosa que ens ajuda a regular el trànsit intestinal i a donar més sensació de sacietat.

No porten ni colorants, ni conservants ni oli de palma.

Jo he tastat la galeta sense sucre digestive integral de xocolata i és una delícia. Per fi una galeta realment bona sense la necessitat d'ingerir sucres. A més el gust de la xocolata és autèntic i no ensucrada com acostuma a ser.


Les galetes sense sucre afegit també són integrals alhora, és a dir que són aptes per a diabètics també. A més el fet que la farina sigui integral fa que el pic insulínic no sigui elevat, és a dir que no pugi el sucre de cop a la sang.

Les sense gluten estan certificades per la Federació d'Associacions Celíaques d'Espanya, amb lo qual es poden menjar tranquil·lament gaudint d'una galeta de textura suau i realment bona.


Les galetes de civada són també sense gluten i aporten fibra i antioxidants. No se m'acut una millor manera de cuidar-nos ;)

I per últim, però no menys importants, tenen les galetes bio organic. Contenen més d'un 95% d'ingredients ecològics i més d'un 99% naturals d'alta qualitat, extrets de diferents racons de món.

Compten amb set varietats diferents, totes elles elaborades amb molt d'amor i un procés d'elaboració molt cuidat i més lent que ajuda a potenciar el seu sabor i la seva textura cruixent. Així és com ho expliquen ells i dono fe que així és, ja que quan les tastes saps que darrera de cada galeta hi ha aquest carinyo.


Ja sabeu que sóc dietista i aquestes galetes són ideals per recomanar als meus pacients però són també perfectes per a tothom. I quan dic tothom, vull dir qualssevol persona que es vulgui cuidar i que faci una alimentació sana, perquè avui dia el consum de sucres és excessiu.

Les galetes Carolina no només són bones, sinó que cuiden de tú!



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

2 comentarios:

  1. Respuestas
    1. Hola Esther, les pots comprar directament a la seva pàgina web, on tenen totes les varietats i pacs i te les envien a casa, són súper bones totes :)

      Eliminar