Aquestes passades Festes de Nadal gairebé no hem hagut de cuinar perquè entre els dies d'àpats familiars, dies a restaurants i els plats preparats de Cuinats Jotri ens han permès gaudir de la bona cuina sense haver-hi d'entrar!
De Cuinats Jotri vam tastar ben bé plats nadalencs com el brou de Nadal, els canelons i el pollastre farcit.
El brou estava molt bo, al seu punt de sal i gens greixós en boca. El vam servir amb els típics galets de Nadal i amb la fred ens va entrar d'allò més bé ;)
I si una cosa destacaríem de Cuinats Jotri és que Fan moltes varietats de canelons, així que vam optar per agafar-ne de diferents i així fugir dels clàssics, que a més vam menjar per Nadal.
Així doncs vam tastar els;
- Canelons de confit i foie d'ànec amb beixamel de poma caramel·litzada
Ens van agradar molt, amb un bon farciment d'una carn molt melosa, amb ceba rostida, on s'hi notava el foie i una suau beixamel que hi combinava a la perfecció i amb una textura molt ben feta.
Uns canelons ben diferents i boníssims. Com també ho eren els altres que vam menjar;
- Canelons de ceps i verdures amb beixamel de ceps
Molt recomanables per a tots els qui us agradin els ceps. Eren fins, sense que el gust del cep predomines en excés, tant a la farsa com a la beixamel. I les verdures de la farsa són brasejades perquè siguin més saboroses.
I de segon vam provar el seu pollastre farcit, que ens el van posar laminat, des d'on s'observava el farciment de l'ou dur i els diferents fruits secs que hi donaven un gustet dolç molt adient.
Tots els seus plats ens van agradar molt, els vaig trobar molt ben cuinats i això d'arribar de voleiar i tenir-los llests és genial!
De Cuinats Jotri vam tastar ben bé plats nadalencs com el brou de Nadal, els canelons i el pollastre farcit.
El brou estava molt bo, al seu punt de sal i gens greixós en boca. El vam servir amb els típics galets de Nadal i amb la fred ens va entrar d'allò més bé ;)
I si una cosa destacaríem de Cuinats Jotri és que Fan moltes varietats de canelons, així que vam optar per agafar-ne de diferents i així fugir dels clàssics, que a més vam menjar per Nadal.
Així doncs vam tastar els;
- Canelons de confit i foie d'ànec amb beixamel de poma caramel·litzada
Ens van agradar molt, amb un bon farciment d'una carn molt melosa, amb ceba rostida, on s'hi notava el foie i una suau beixamel que hi combinava a la perfecció i amb una textura molt ben feta.
Uns canelons ben diferents i boníssims. Com també ho eren els altres que vam menjar;
- Canelons de ceps i verdures amb beixamel de ceps
Molt recomanables per a tots els qui us agradin els ceps. Eren fins, sense que el gust del cep predomines en excés, tant a la farsa com a la beixamel. I les verdures de la farsa són brasejades perquè siguin més saboroses.
I de segon vam provar el seu pollastre farcit, que ens el van posar laminat, des d'on s'observava el farciment de l'ou dur i els diferents fruits secs que hi donaven un gustet dolç molt adient.
Tots els seus plats ens van agradar molt, els vaig trobar molt ben cuinats i això d'arribar de voleiar i tenir-los llests és genial!
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario