29/5/19

.@Qpizzafresh Pizza de gall d'indi i formatge

A casa ens encanten les pizzes, segurament perquè porten formatge, però és que mossegar una pizza acabada de fer no em dieu que no és una bona sensació?

La base tota cruixent i coberta amb els ingredients que més us agradin, perquè a la pizza s'hi pot posar de tot, des de verdures, carns, peixos fins a xocolata!


Nosaltres hem tingut la oportunitat de provar una base de pizza de Quality Pizzafresh, que elaboren unes masses artesanes fetes amb ingredients naturals a punt per posar-hi el que vulguis i fornejar!


PIZZA DE GALL D'INDI I FORMATGE

Ingredients:
  • base de pizza Quality Pizzafresh
  • gall d'indi
  • formatge cremós
  • tomàquet natural
  • oli d'oliva verge extra
  • orenga


Elaboració:

Reduïm el tomàquet natural en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra.
Una vegada tenim el tomàquet fregit el posem al cim de la base de pizza i afegim formatge i gall d'indi a gust de consumidor.
Rematem espolsant'hi orenga que hi fa molt bo i la posem al forn preescalfat uns 10 minuts aproximadament, gairebé el que tardi el formatge a fondre's.

Queda una pizza bonissima, amb la base ben cruixent i és que si partim d'una bona massa tot el que hi posem ens encantarà :)


Consells de degustació:

Com he dit abans la pizza admet molts ingredients diferents. Podeu posar el que us vingui de gust o si teniu algun ingredient que us hagi sobrat també li podeu donar ús afegint-li.


Valor nutricional:

La base de la pizza són hidrats de carboni d'absorció lenta, és a dir que ens proporcionen energia de llarga durada. Però el que hem de vigilar la pizza, com amb el pa, és amb l'acompanyem. Si optem per unes verdures i formatge lleuger la pizza serà menys calòrica que si la fem amb embotits grassos.
D'opcions sanes en tenim varies com pizza amb pinya i pernil dolç, amb verdures brasejades i mozzarella, amb escalivada i formatge mató, entre altres que no tenen perquè ser avorrides.


Maridatge:

La pizza es pot acompanyar d'un vinet blanc fresc o un refresc natural tipus llimonada.

Nota:

Farem més pizzes amb les seves bases, així que estigueu atents!




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario