22/3/18

22a Fira del Conill a Vilafant

Aquest proper cap de setmana té lloc la 22a Fira del Conill i l'Artesania a Vilafant. Comença el dissabte dia 24 amb la "Cuina Canalla", un concurs culinàri per a nens de 8 a 16 anys, i a la tarda continua amb un showcooking per part de l'Ester Marcos, autora del llibre "La Cuina de la néta", que cuinarà un arròs de bosc, amb conill i bolets i seguidament es farà la degustació.


I el dia fort de la Fira és el diumenge on podem trobar parades variades d'artesania i alimentació i la Mostra gastronòmica del conill a la Plaça Major.

Diferents restaurants de la comarca cuinen un plat on l'ingredient principal és el conill. El preu del tiquet per a les degustacions és de 5 euros i inclou un got de vi de l'Empordà i unes postres elaborades expressament per a l'ocasió, les cues de conill.

Durant el dia també hi ha una trobada de plaques, la radio en directe, jocs i inflables per a la mainada i al final de la jornada música en directe amb "Momento Halley" i "Miquel Abras", un artista de renom i finalment un espectacle de màgia.

Un bon acabament per a un dia dedicat al conill, una carn que a vegades no tenim en conte a l'hora de cuinar i amb la qual es poden fer plats deliciosos, sinó apropeu-vos a la fira i comproveu-ho vosaltres mateixos!


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario