13/3/18

.@cursasantjosep Fira del Brunyol de l'Empordà

Aquest any arriba ja la 25ª edició de la Fira del Brunyol de l'Empordà. L'Associació d'amics de Sant Josep oferirà enguany una fira molt especial, amb degustacions de brunyols de diferents pastisseries i fleques, parades d'artesania i d'alimentació, inflables pels petits, xocolatada, exhibicions de ball, havaneres i diversos concerts per a totes les edats i gustos musicals.


Les actuacions musicals seran tant  a la Plaça Triangular com a la Rambla, com a novetat. 

Si voleu veure tota la programació per no deixar-vos res podeu fer una ullada a la seva pàgina web, on trobareu el programa en pdf per a descarregar.


I per tots aquells a qui els agradi la gastronomia dir-vos que és una bona oportunitat de tastar diferents brunyols, ja que cada pastisser i/o flequer té la seva forma particular d'elaborar-los. Uns amb més matafaluga, altres són més amassats, altres en canvi són flonjos. Els podeu acompanyar amb un got de garnatxa de l'Empordà, que combina molt bé i l'ofereixen a la mateixa parada on es fa la degustació.


I si voleu cremar aquests brunyols tan bons us podeu apuntar a la 9ª cursa urbana que se celebra l'endemà, i que organitza la mateixa associació. Podeu triar fer 5 km o 10 km i la inscripció es pot fer el mateix dia de la fira.

Així que ara només podem esperar que faci bon temps, ja que realment és una fira molt maca!

Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario