28/3/18

.@DOEmporda @EmpordaWine 21ª Fira de la Garnatxa i el Brunyol de l'Empordà

El cap de setmana de 30 i 31 de març, coincidint a l'inici de la Setmana Santa, tindrà lloc a Garriguella la Fira de la Garnatxa i el Brunyol de l'Empordà.

Es tracta d'una fira gastronòmica on pots trobar productes d'artesania i alimentàris, així com els preuats brunyols acompanyats de Garnatxa de l'Empordà.

La Fira s'inaugura el divendres dia 30 de març amb l'actuació de l'arpista garriguellenca Emelyne Lobel i a continuació amb el pregó del periodista i escriptor Sebastià Roig, actual bibliotecari del poble.
Els actes se celebraran als jardins del Celler Trobat on hi haurà degustació de brunyols i garnatxa.


I el dissabte dia 31 de març a les 9 del matí s'inicia la Fira, on durant tot el dia es podran degustar diferents tipus de brunyols elaborats pels diferents col.lectius de la vila, i garnatxes dels seus cellers i dels pobles veïns. 

Els tiquets es posaran a la venda als dos estands de l'organització: al costat del Cementiri Vell i a la Plaça de Noves.

Durant el dia hi han un seguit d'activitats programades que podeu veure en el cartell que us adjunto.

Jo us recomano el Tast de vins i garnatxa del celler Maset Plana, dirigit per Julià Plana. El preu del tiquets és de 5 euros i es poden adquirir als estands de l'organització.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario