19/3/18

Pastís Red Velvet

Els qui em coneixeu ja sabeu que sóc llaminera de mena. M'encanten els pastissos, tot i que no tots tampoc ;)
 


La primera vegada que vaig veure aquest pastís em va enamorar, el seu color vermell vistós i la seva cobertura blanca el fan preciós. I a vegades les coses maques no són tan bones, però en aquest cas si.Es tracta d'un pastís esponjós i amb un frosting delicat i fi. De fet el seu nom significa "Vermell vellutat", que precisament és el més destacable del pastís la textura vellutada que té, jo no l'havía tastat mai i em va quedar gravada a al memòria :)


Us confessaré que no les tenia totes a l'hora de fer aquest pastís, ja que el veia complicat de fer. També us diré però que vaig fer una petita trampa que resulta ser molt gran i és que vaig agafar un preparat per a Red Velvet que havíem comprat quan vam anar a Nova York.

Us deixo la marca ja que he vist que es pot aconseguir a Espanya. Aleshores l'elaboració esdevé ben senzilla!


Ingredients per al pastís:
  • Un sobre de preparat per a Red Velvet
  • 3 ous 
  • mig vas d'oli d'oliva verge extra
  • 1 vas d'aigua


Elaboració:

Barregem en un bol el preparat en sobre amb els ous, l'oli i l'aigua i batem tot fins a obtenir una crema fina.


Amb el forn preescalfat, el fornegem a 180 ºC durant una mitja hora aproximadament.Ingredients per al frosting:
  • 200 gr. de formatge d'untar 
  • 150 gr. de mantega a temperatura ambient
  • 125 gr. de sucre glass


Elaboració:

Posem tots els ingredients en un vas i batem fins a obtenir una crema espessa.


Prèviament per aconseguir el sucre glass podem agafar sucre normal i passar-lo pel túrmix.


Muntatge final:

Desmotllem el pastís de vellut vermell i el partim per la meitat.


Amb l'ajuda d'una espàtula el farcim amb la crema i amb la que ens quedi la disposem al cim.


Si tenim una mànega pastissera hi podem fer alguna forma, jo simplement la vaig distribuir en cercles.


Aquest pastís el vaig fer per a celebrar l'aniversari de la meva mare i cal dir que els hi va agradar molt, els va sorprendre la seva presència i color.


Consells de degustació:

Jo a la recepta del frosting hi vaig posar la meitat de sucre que indicaven algunes de les receptes que vaig consultar per la blogoesfera.
Vaig pensar que com que el pastís ja era dolç, no calia carregar tan de sucre la cobertura.
El que si us aconsello és que si voleu més cobertura a dalt del pastís o al seu interior, dobleu les quantitats del frosting, ja que el farciment del mig amb el pes de la capa de dalt baixa i el frosting no s'aprecia tan i és tan bo que val la pena notar-lo ;)


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario