26/3/18

Vaset cremós de rosco de anís

Avui presentem unes postres per seguir gaudint dels polvorons que encara puguem tenir del Nadal.
Es tracta d'uns vasets amb tres delicioses capes a base de crema de formatge, mousse de rosco d'anís i polvoró trossejat al cim, que són molt senzills de fer i alhora, molt bons en boca.



Ingredients per a la crema de formatge:
  • 1 tarrina de formatge d'untar
  • 1 vaset de nata per muntar
  • 2 cullerades de sucre


Elaboració: Posem tots els ingredients a la batedora i ho passem pel túrmix fins a obtenir una crema fina. Reservem a la nevera.

Ingredients per a la mousse de rosco d'anís:


Primer de tot muntem la nata amb el sucre. Esmicolem els roscos d'anís fins a fer-los pols. Barregem amb cura la nata muntada amb la pols dels roscos. Ho guardem a la nevera.


Per a fer el muntatge dels vasets; primer posem una capa de la crema de formatge, després la mousse de rosco d'anís i acabem amb un crumble del mateix rosco d'anís com a decoració, que no és res més que trossets del rosco.


Consells de degustació:

La mousse l'hem fet amb rosco d'anís però es podria fer amb qualssevol varietat del seu gran assortiment de polvorons artesans. La veritat és que amb tots quedareu bé, perquè són boníssims. "Delicias de Antequera" són una empresa andalusa especialitzada en productes nadalencs elaborats amb la millor qualitat i matèries primeres i amb una fabricació artesana des de fa més de 20 anys.


Són unes postres que s'han de servir una mica fredes, això si no acabades de treure de la nevera.

Si teniu convidats a casa donen molt de joc i la presentació us farà quedar com senyors.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

1 comentario:

  1. Quines postres més originals! Una molt bona manera de reciclar els polvorons! Han de ser tota una delícia...
    Petonets i molt bona Pasqua!
    Olga

    ResponderEliminar