10/1/18

Amanida amb formatge fresc, pollastre i advocat amb vinagreta de llavors

Després de tots els tiberis que hem fet durant les festes de Nadal us portem una amanida, que sempre ve de gust i ara més que mai ;).

 A més aquesta amanida es pot servir freda, a temperatura ambient o tèbia, amb el pollastre calent.

En aquesta ocasió l'hem preparat amb una fruita molt cardiosaludable com és l'advocat.


Amanida amb formatge fresc, pollastre i advocat amb vinagreta de llavors


Ingredients:
  • Mesclum d'enciams
  • 1 tomàquet mitjà
  • formatge fresc
  • pollastre cuit desmenussat
  • 1 advocat
Per a amanir:
  • llavors de sèsam, amapola  i pipes normals i de carbassa
  • oli d'oliva verge extra
  • sirop de vinagre de Mòdena
  • sal i pebre

Elaboració:

Barregem tots els ingredients en un plat tallats petits i espolsem les diferents llavors de fruits secs i amanim amb l'oli, la sal i pebre i el vinagre.

Consells de degustació:

A l'hivern es pot menjar tèbia, escalfant el pollastre al microones.
S'hi poden afegir altres fruites com poma o pera.
A l'hora d'amanir podem fer una vinagreta amb mostassa, ja que amb el pollastre combina molt bé.

Valor nutricional:

És una amanida molt complerta i com a tal, la hauriem de fer servir de plat únic. Seria bo menjar-la per sopar, ja que l'enciam relaxa i l'advocat és un inductor de la serotonina que ens fa sentir bé. A més les proteïnes del pollastre també ens ajudaran a dormir i és un plat poc calòric que ens va ideal pel vespre.
Podríem completar l'amanida amb un iogurt de postres i ja seria un àpat rodó.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

1 comentario:

  1. Molt bona proposta! Una amanida...exquisita! M'encanta!
    Petonets, Lídia!
    Olga

    ResponderEliminar