25/1/17

Restaurant La Carpa de Banyoles

Avui us ensenyo un restaurant situat a davant de l'Estany de Banyoles, el Restaurant La Carpa, amb un menjador ben ampli i unes magnífiques vistes.


Es tracta d'un restaurant ideal per a fer-hi celebracions ja que disposen de molt d'espai així com un menú de cap de setmana amb una correcte relació qualitat preu.




Al menú pots triar entre alguns primers, segons i molts postres i també inclou aigua, pa i vi. El menú és variat amb plats senzills i alguns guisats.


Només seure et porten un detall de la casa, un trosset de pa de xapata amb pernil salat.
Si no esculls cap vi de la carta, el que et porten és un Roser Romeu Torné, de la D.O. Penedès, un vi jove, negre.


Nosaltres de primer ens vam partir una lasanya de verdures feta a casa, que no ens va pas agradar. La beixamel reescalfada no queda amb la suavitat que hom desitja i les plaques de la pasta tampoc, així com la presència i gust del plat no és el que esperàvem.


També vam demanar uns popets guisats amb favetes i aquest plat si que ens va agradar, tot i que la salsa pel meu gust era massa fluixa, però els pops eren tendres i les faves baby també. És un d'aquells plats per a sucar-hi pa, tot i que el pa deixava molt que desitjar.


De segon vam optar pel magret d'ànec i quina grata sorpresa quan ens el van servir sencer.


Cuinat al punt i acompanyat amb fruits vermells, extremadament àcids, mongeta verda i un flam de puré de castanyes, diríem,  ja que tenia un gust estrany que costava d'identificar.

 

De postres tenien una carta molt variada, entre els quals hi havia els més típics com la crema catalana, el flam, gelats i alguns pastissos més tradicionals com el de xocolata i el de formatge, provinent aquest d'una granja propera i també dos que ens varen cridar l'atenció ja que no acostumen a estar a la carta d'un restaurant, el pastís de pastanaga i el Red Velvet.


Cal dir que eren bons, el de pastanaga era humit i amb nous i un toc de canyella i el Red Velvet no era dolç com pot aparentar, era prou bo. No són els millors que hem menjat però eren correctes.


Per finalitzar l'àpat i escalfar-nos una mica, ja que hi feia fred a la sala, un tallat ben calentó.

No hay comentarios:

Publicar un comentario