18/1/17

.@PetitPalaceHtls Petite Palace a Bilbao

Ja ho diu el títol del post, un petit palau al centre de Bilbao. Segurament el nom d'aquesta petita cadena d'hotels ja és exprés, ja que realment amb l'estança en un dels seus hotels sembla que estigui en un palauet.


Nosaltres vam dormir una nit al Petite Palace Arana, una zona molt cèntrica de Bilbao situada al casc vell i a prop de la zona de botigues, així com del mercat central.




Cal dir que des del primer moment en què vam arribar fins a l'endemà a la tarda, que ja marxàvem, ens vam sentir molt bé i amb una atenció boníssima per part de les noies de recepció.


Ja només entrar a l'habitació, ens la van decorar amb globus en forma de cors de color rosa i blanc, pètals de rosa, també dos bombonets per a cadascun i una nota on ens convidaven a dues ampolletes de cava que teniem refredant en el minibar. Tot un detall per part de l'equip de l'hotel.



L'habitació era molt maca i ben decorada i sobretot acollidora i calenta. Amb un balconet que donava a la plaça. I amb una gran bany amb porta de vidre transparent i amb dutxa d'hidromassatge.


No hi faltava de res: gels, xampús, colònia, sabó de mans, crema de cos, crema aftershave, raspall de dents i pinta.


Equipada amb una televisió gran, minibar, aire condicionat, calefacció, caixa forta i servei de bugaderia.


El llit molt ampli, un king size, guarnit amb diferents coixins per a reconfortar l'estada.


Vam dormir-hi tan bé, com reis!


I l'endemà vam degustar-hi el buffet d'esmorzar. Situat a dalt de tot de  l'hotel, en un altell de fusta molt bufó és on se serveix l'esmorzar.


Tres taules variades amb dolços, des del conegut pastís basc fins a napolitanes de xocolata petites, croissants normals i amb crema, pancakes, donuts de xocolata o normals minis.



També hi trobaves truita de patates, bacon, ous ferrats, remenats o durs, salsitxes, i embotits com pernil salat, xoriç o llonganissa i pernil dolç.



Unes llesques tallades fines i torrades plenes de pernil salat molt bo cridaven l'atenció.



També diferents formatges amb nous i daus de codony per a combinar. Si prefereixes melmelades variades o mel també tenies la opció.


Tot tipus de pans, de motlle blanc o integral, xapata i baguettes.


I per als més sans iogurt casolà i fruita tallada de tot tipus, pinya, kiwi, meló i també peces de fruita sencera; plàtans, pomes, mandarines, magrana i taronges.


Per beure sucs naturals de taronja, de préssec o poma i també aigua aromatitzada amb fruita i verdura variada.


Uns smothies molt cookies fets amb diferents fruites i cafè amb llet, xocolata o capuccino.


També disposaven d'una nevereta amb llet de soja, d'avena, desnatada o normal, així com diferents tipus de iogurts, des del grec fins al desnatat, passant pels de cereals i gustos de fruita diferents.


- També hi havía varis cereals a triar per barrejar amb llet i una gran varietat d'infusions.


El personal del buffet va repostant de seguida que falta quelcom.


Un esmorzar excel·lent en un espai càlid i en definitiva una estança immillorable :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario