20/1/17

Pikata, Bilbao

Seguim de pinxos per Bilbao i és que no volíem marxar sense tornar a tastar algunes propostes més, així que vam anar a un altre bar a veure què oferien, el Pikata.


Situat a la zona d'Henao, ben a prop de la zona comercial, al centre de la ciutat. El local és allargat i estret, amb taules de fusta a un lateral i amb tamborets.



La idea és que el pinxo el mengis dret o més mal assegut, per dir-ho d'alguna manera. De fet la gent xerra i se'ls menja i beu al carrer tot passant l'estona.

La proposta d'aquest era més escassa que El Figón i l'ambient també m'agradava menys però vam tastar alguns pinxos diferents com el de xangurro, molt típic del País Basc i ens els vam acompanyar amb un xakolí, que encara no l'havíem tastat.


Altres que vam provar van ser el de mousse de formatge amb confitura de pebrot, tataki de tonyina arrebossat amb sèsam negre i un all-i-oli suau, mousse de pernil salat i un altre de tonyina.


Un estil de pintxo més suau i fred que els del Figón els que vam agafar en aquest lloc.


Els preus també són ben econòmics, a 1 euro i la relació qualitat-preu és bona. Pinxos acabats de fer i amb propostes molt interessants.

Ens va cridar l'atenció d'aquest el de truita, on era un enorme triangle d'una gruixuda truita servida en una llesca de pa de cereals petita, en comparació amb la truita.

En definitiva aquest és un dels que us recomano si alguna vegada aneu a Bilbao i sobretot El Figón. A més dels pinxos també fan un menú de migdia a uns 9 euros amb molts plats a triar en ambdós restaurants, per mi que són dels mateixos amos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario