M'encanten les castanyes, ben torrades un dia de fred, t'escalfen les mans i el cos. I tot i que, ara no és época de castanyes, jo us presento uns postres fets amb castanyes en almívar.
Ingredients per a 4 persones:
Elaboració:
Posem la llet a bullir, reservant-ne una mica per a diluir la maizena. Incorporem el sucre a la llet i l'escalfem.
Mentres, esmicolem les castanyes confitades amb l'ajuda d'una forquilla.
Afegim la llet dissolta amb la maizena a l'altra llet que tenim al foc, abans que bulli, i també hi afegim les castanyes esmicolades. Deixem bullir la llet i abaixem el foc sense parar de remenar i fins a obtenir una crema més densa, però no massa ja que al refredar-se s'espessa més.
Una vegada preparada la crema la dividim en quatre gots macos i deixem refredar. Més tard la posem a la nevera fins al moment de servir-la, on hi posarem una castanya al cim per decorar.
Consells de degustació: podem fer servir castanyes confitades o marron glacé. I per servir també hi podem posar alguna neula com a decoració.
Espero que us agradi.
Ingredients per a 4 persones:
- 500 ml de llet
- 20 gr. de maizena
- 50 gr. de sucre
- 200 gr. de castanyes en almívar
- 4 castanyes per a decorar
Elaboració:
Posem la llet a bullir, reservant-ne una mica per a diluir la maizena. Incorporem el sucre a la llet i l'escalfem.
Mentres, esmicolem les castanyes confitades amb l'ajuda d'una forquilla.
Afegim la llet dissolta amb la maizena a l'altra llet que tenim al foc, abans que bulli, i també hi afegim les castanyes esmicolades. Deixem bullir la llet i abaixem el foc sense parar de remenar i fins a obtenir una crema més densa, però no massa ja que al refredar-se s'espessa més.
Una vegada preparada la crema la dividim en quatre gots macos i deixem refredar. Més tard la posem a la nevera fins al moment de servir-la, on hi posarem una castanya al cim per decorar.
Consells de degustació: podem fer servir castanyes confitades o marron glacé. I per servir també hi podem posar alguna neula com a decoració.
Espero que us agradi.
No hay comentarios:
Publicar un comentario