31/8/16

Pudin de castanya confitada

M'encanten les castanyes, ben torrades un dia de fred, t'escalfen les mans i el cos. I tot i que, ara no és época de castanyes, jo us presento uns postres fets amb castanyes en almívar.


Ingredients per a 4 persones:
  • 500 ml de llet
  • 20 gr. de maizena
  • 50 gr. de sucre
  • 200 gr. de castanyes en almívar
  • 4 castanyes per a decorar

Elaboració:

Posem la llet a bullir, reservant-ne una mica per a diluir la maizena. Incorporem el sucre a la llet i l'escalfem.
Mentres, esmicolem les castanyes confitades amb l'ajuda d'una forquilla.
Afegim la llet dissolta amb la maizena a l'altra llet que tenim al foc, abans que bulli, i també hi afegim les castanyes esmicolades. Deixem bullir la llet i abaixem el foc sense parar de remenar i fins a obtenir una crema més densa, però no massa ja que al refredar-se s'espessa més.


Una vegada preparada la crema la dividim en quatre gots macos i deixem refredar. Més tard la posem a la nevera fins al moment de servir-la, on hi posarem una castanya al cim per decorar.


Consells de degustació: podem fer servir castanyes confitades o marron glacé. I per servir també hi podem posar alguna neula com a decoració.


Espero que us agradi.


No hay comentarios:

Publicar un comentario