9/3/16

Restaurant @laquintajusta


Aquest passat dissabte vam aprofitar l'Olotx2, una iniciativa molt bona que es du a terme cada any l'ultim cap de setmana de febrer per incentivar una època fluixa. Enguany ha estat els dies 26,27 i 28 de febrer. Es tracta de que pagues per una persona però en gaudeixes per dos. Molts restaurants de la Garrotxa ofereixen aquesta promoció, així com hotels i botigues de la ciutat.

Nosaltres fa un parell d'anys que hi anem, el primer any vam anar al Restaurant El Mig, situat al bell mig d'Olot, l'any passat vam gaudir de Les Cols i aquesta vegada hem tastat La Quinta Justa. Un restaurant molt acollidor i amb una decoració molt bonica, de sostres alts i parets de fusta blanca, combinat amb el sofisticat blanc i negre.
El personal molt amable i atent, sobretot al principi quan encara no hi havia tanta gent. Ja se sap però que aquest dia no és un dels millors per jutjar amb l'aglomeració que tenen alguns restaurants.


El menú ja l'havíem vist per la web i ens va semblar bé. Anem a veure'l!

Per a picar ens van dur:

- Piruleta de formatge Serrat d'ovella Mas Farró: presentada en un vas de vidre amb sorreta. Molt bona.


- Cullera de porc Duroc confitat amb anís estrellat, cardamom, cítrics i sàlvia. Aquest tast el vaig trobar excel.lent, una mescla d'espècies explosiva amb un gust molt potent, potser massa i tot per a segons quins paladars.


- Arrós cremós amb xipirons, tinta de calamar, carxofes i cloïsses. Bona presentació del plat amb un xips d'escarxofes fregides que hi van donar un toc cruixent molt adequat. El punt de l'arrós estava perfecte, grenyal, com m'agrada a mi.


- Cuixa d'ànec amb peres confitades al moscat. La cuixa estava cuita al forn a baixa temperatura durant unes hores. La carn era melosa i l'acompanyament de la pera hi quedava bo.


- Brownie de xocolata blanca amb fruites del bosc i gelat de iogurt de la Fageda. M'esperava un senyor brownie blanc i amb nous i ens van dur com una espècie de pastís extra dolç, aquest postres no em va decebre. Això si, el gelat de iogurt tenia un gust boníssim i combinat amb nabius, casava bé.


Per beure aigua amb gas, que entrava al menú i pa cuit al forn de llenya, molt bo, de crosta cruixent i molla esponjosa.


En resum ens va agradar. El preu del menú era de 25 euros, amb aigua i pa, que dividit entre dos està molt bé. Ens va costar 29 euros ja que vam agafar una cervesa i un cafè especial.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario