11/3/16

Presentació i tast @coopgarriguell

Ahir va tenir lloc la presentació del meu segon llibre, "Cuina i Reaprofita" a la Biblioteca Fages de Climent de Figueres amb l'obertura de la Nati Vilanova, la directora de la biblioteca, i l'excel.lent introducció d'una gran cuinera i encara més gran persona, la Carme Ruiz.


La sala estava força plena, això em va agradar molt. Des d'aquí us torno a agrair a tots aquells que vareu venir. Els que no, sapigueu que estaré firmant llibres a la Ramba de Figueres el dia de Sant Jordi.


La presentació d'ahir la vam cloure fent un tast de la Garnatxa Ambre de la Cooperativa de Gariguella, que molt amablement ens va cedir. També la vam acompanyar amb coca casolana que havíem preparat.


Així doncs, després dels nervis passats, ja està, ara ve lo bo: entrevistes, firmar llibres, la vetllada de Sant Jordi a la biblioteca i potser una possible presentació del llibre a Girona, ja us informaré :)


I ja sabeu, si per Sant Jordi no sabeu quin llibre regalar perquè no el de Cuina i Reaprofita, d'aquesta manera potser treus sortida a algun tuper que corre per la nevera amb la creativitat que es mereix!



No hay comentarios:

Publicar un comentario