26/3/16

Continuem al Làctium

La fira del Làctium donava per molt. A banda de totes les parades de formatges artesans que hi havía, també hi va haver un showcooking de sucs verds, que estan tant de moda actualment, i que tampoc ens vam voler perdre. No trobo mala idea veure'm les vitamines de les verdures crues i la fruita. I de gust, encara que ens sobti al principi per falta de costum, és força bo.

Doncs bé després de fer la volta per tots els artesans del formatge i tastar-ne alguns varem anar cap a dinar amb els gastroblocaires a l'Espai Terra i Cuina coordinat per en  David Sanglas, cap de cuina del Restaurant Sambucus.

El dinar va constar d'un primer plat de xató, amb la seva tonyina, bacallà, anxoves i olives negres, acompanyat amb dos talls de truita, una de patata i ceba i l'altre d'espàrrecs i espinacs.


I de segon fideuà amb all-i-oli i arrós amb verdures


Una vegada menjats varem anar a una coneguda pastisseria del centre de Vic a escalfar-nos una mica, ja que tantes hores al carrer, havien fet que la fred ens anés calant. Res però que no es pogués solucionar amb un bona cafè i llet acompanyat de pastetes seques com va ser el cas.

Aquí va finalitzar la trobada, tot i que nosaltres la varem continuar amb el showcooking de tarda, amb l'Angelina, que va ser semblant al del matí però amb alguna diferència que ja us explicaré en el següent post...

No hay comentarios:

Publicar un comentario