17/3/16

[#Fira] @Incatis 1ª Fira de la Brasa al Mercat del Ram de Tordera

La 39a edició de la Fira Mercat del Ram de Tordera arriba aquest any amb una novetat gastronòmica; la incorporació d'una fira dedicada a la brasa, ampliant d'aquesta manera la seva oferta gastronòmica i oferint més atractius al visitant.

Concretament el divendres 18 de març ja arrenca la 1a Fira de la Brasa, amb espectacular una graellada de carn, verdures, sardines, torrades, botifarres, all i oli i molt més. Els comerços i establiments de restauració del municipi també s'impliquen en aquesta nova proposta.


Aquesta fira tindrà lloc els dies 18,19 i 20 de març. Tres dies on poder degustar carns, sardines, torrades i verdures fetes a la brasa, així com dolços i altres propostes culinàries. Les degustacions aniran entre 1 i 3 tiquets i cada tiquet costa 1 euro.

Tot això ho trobareu al Espai de Tast que s'ubicarà dins el recinte firal del Mercat del Ram on també hi haurà taules i cadires per estar més còmode. Cal dir que el fet de coure els aliments a la brasa els hi confereix un gust molt bo, a la vegada que es fa una cocció sana.

Cal destacar però que el protagonista de la fira serà el porc a l'espasa, on podrem veure com couen el porc sencer.

La fira de la Brasa està organitzada per l’empresa INCATIS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario