10/11/15

7 Focs

He descobert un restaurant que m'ha agradat molt. Un argentí, els 7 Focs. Situat al carrer Juli Garreta de Girona, fan un menú de dilluns a divendres a 10'90 que està molt bé.

El local és gran i acollidor. Tenen dos pisos amb diverses taules repartides al llarg del local i un banc molt llarg que ocupa tot el pany de paret d'un extrem de menjador. Ideal per seure amb coixins a l'esquema, molt còmode.

El servei és ràpid i l'amo és una meravella d'home, atent i molt amable.

Ara últimament hi he anat diversos migdies a dinar de menú i sempre n'he quedat satisfeta. La relació qualitat-preu és molt bona.

Només arribar et porten unes olivetes pelotín per anar picant, són un vici.


Al menú hi ha 3 primers, 3 segons i diferents postres artesans per triar. Hi ha inclosa l'aigua i si prefereixes refresc també.
Sempre hi sol haver una amanida i una carn a la brasa de segon. La brasa és oberta i el cuiner hi va fent tota la carn.

Anem a veure alguns dels plats que ofereixen:

- Pastís de patata: una base de carn de vedella especiada i barrejada amb alguna verdura coberta per una capa de purè de patata casolà gratinat.


Servit amb una mica d'enciam. Bon plat i generosa quantitat.


- Vacío argentí: dos talls força grans d'una carn de vedella molt saborosa cuinada al punt i acompanyada de verdures a la brasa: mitja patata, mig tomàquet i pebrot vermell i groc


També t'ofereixen ximixurri.


- Brownie de xocolata: un bon tall de brownie calent fet per ells i servit amb nata muntada.


I un altre dia vaig tastar:

- Lasagna de carn a la napolitana, totalment artesana, fins i tot la pasta. Ben gratinada, amb la crosta cruixent.


La salsa napolitana bonissima i, com sempre, no ens podem queixar de la quantitat. Presentada amb mesclum d'enciam i carrota ratllada.


 - Entrama, altrament conegut com a tall que es pela, ja que la carn té un tel que has de separar. Molt tendra i bona i servida amb verdures a la brasa, com totes les seves carns.


- Pastís de formatge: artesà i servit amb coulis de gerds. Un pastís molt ben aconseguit, dens però agradable de menjar.


I ara un altra dia, no vull fer enveja, només que veieu una mica els plats que ofereixen en aquest restaurant;

- Raviolis farcits amb salsa napolitana. Aquest cuiner treballa la pasta molt bé i les salses també. El tomàquet estava de vici.


- Mandonguilles de vedella: meloses i tendres, amb una salseta amb tomàquet i pèsol i servides amb patates. Sis mandonguilles en un plat de menú :)


- Flam de dolç de llet: els argentins són molt bons fent postres. Aquest flam amb el dolç de llet era excel.lent i gens empalagós. Servit amb nata muntada.


I com a últim plat d'un altre dia us deixo amb un entrecot que vaig tenir el gust de menjar. Si és que els argentins són els reis de la graella amb les seves carns i tota la gran varietat de talls de la vedella que fan servir, quan aquí ens limitem a menjar bistec o entrecot.


Així doncs ja veieu que us recomano amb fets, plats i paraules aquest restaurant.

2 comentarios:

  1. Que platos tan ricos :) me has puesto los dientes largos. Bss

    Recetas de una gatita enamorada

    ResponderEliminar
  2. Hem passat avui i es tancat i barrat, saps si s'han traslladat??

    ResponderEliminar