7/11/15

.@CarambolaCar al Shoppout de Girona

Fa poc mes d'un mes es va fer a Girona el Shoppout. Es tracta d'una sèrie de botigues al carrer, entre els qual en trobem de roba, joguets, complements per a la llar, sabates, ètc. La cosa interessant és que trobes en un espai una gran oferta amb bons descomptes, sobretot si tens la sort de trobar la teva talla. Algunes marques valen realment la pena ja que la rebaixa està molt bé.


I aquest any com que això dels foodtrucks està molt de moda n'hi havía uns quants per fer un mos. Nosaltres, com no, vam aprofitar per dinar-hi i així vam provar algunes cosetes de dues de les caravanes que hi havía.


- Carambola: una caravana dels 70 anys transformada on ofereixen entrepans de luxe amb combinacions exquisites. Nosaltres vam tastar:

- El Cubanet que porta porc rostit amb mostassa de dijon, cogombrets en vinagre, pernil dolç i formatge, pintat amb mantega i planxat.


Molt bona combinació dels ingredients i tot un encert en planxar-lo, calent guanya encara més.

- També vam partir-nos una Gorgo, que porta hamburguesa de vedella amb gorgonzola, ceba caramelitzada i canonges. Pel meu gust hi faltava formatge, però estava bona. Servida amb un bon panet cruixent.


Cada entrepà valia 6 euros.


- BistróVan era un altre dels foodtrucks que hi havía el qual tenia:


- Croquetes de diferents gustos: vam tastar la de ceps, la de formatges i la de pernil ibèric. Els gustos més bàsics ja que no duien els altres més originals que són els que ens havíem mirat :(


- Raviolis cruixents de botifarra negre, uns altres farcits de xai i uns altres de xistorra.


Un encert per part dels organitzadors la d'oferir al públic aquestes caravanes amb menjar, criden l'atenció i ofereixen coses llamineres!


1 comentario: