23/11/15

Cargols amb salsitxes i pebrot i tomàquet

Tots els plats que portin pebrot i tomàquet em solen agradar, el conill m'encanta, el pollastre també i ara l'hem combinat amb cargols. Anem a veure!


Ingredients per a 4 persones:

  • Cargols, 1 kilo
  • 1 llauna de tomàquet al natural
  • 4 pebrots vermells mitjans
  • 8 salsitxes
  • 4 talls de cansalada viada
  • 2 guindilles seques
  • oli d'oliva verge extra
  • sal i pebre


Elaboració:

Primer de tot posem els cargols, ja dejunats, en remull amb aigua i vinagre per tal de rentar-los ben nets. Repetim el mateix procediment fins a 3 vegades, és a dir, 3 aigues.
Una vegada nets els cargols, posem un raig d'oli d'oliva en una cassola i hi fregim la carn. Tot tallat petit, les salsitxes a rodelles i la cansalada a tires fines.
Un cop cuita la carn, la traiem i hi incorporem els pebrots tallats ben petits.
Deixem coure els pebrots i hi tirem el tomàquet. Salpebrem i acabem de coure. També hi posem les dues guindilles, així el plat tindrà un súbtil tot picant.
Afegim ara la carn i els cargols i remenem que tot vagi agafant color i es vagin impregnant els sabors. Una estona després apaguem el foc i ja ho tenim.


Un consell que us dono amb aquest plat és que el cuineu el dia abans de mnejar-lo, ja que així la salsa de tomàquet s'espessa i tot agafa un gust més bo.

Bon profit!

1 comentario:

  1. Hem coincidit aquesta setmana amb cargols, tenen molt bona pinta!!

    ResponderEliminar