31/10/15

Provem el @PPizzalia

Dissabte passat feia just un any que aquesta pizzeria, Pizzalia, situada als cinemes de Figueres va obrir. Per celebrar-ho oferia totes les seves pizzes a cinc euros i les begudes a un euro, així que vam aprofitar per anar-hi i tastar les seves propostes.


Vam optar per demanar-ne dues i partir-les, d'aquesta manera provem una mica més. Havíem de provar la pizza que porta el nom del local, la Pizzalia que duia salsa pesto, mozzarella, bacon, roquefort i escalivada. Una combinació de sabors molt bona i una pizza original i complerta.També ens vam partir una Ceps, que duia salsa de ceps, molt poca, mozzarella i carn picada. Aquesta no ens va agradar tan com la primera, els tres ingredients eren més escassos.T'ofereixen oli picant, que pica força.


La massa de les pizzes fan 33 cm i són fetes artesanalment. La veritat és que ens va agradar i sobretot aquesta proposta d'oferir la seva carta gairebé a meitat de preu ja que les seves pizzes oscil.len entre els 7'50 d'una margarita als 10'50 de la pizzalia. Una iniciativa interessant i bona per tal de donar a conèixer les seves pizzes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario