31/10/15

Provem el @PPizzalia

Dissabte passat feia just un any que aquesta pizzeria, Pizzalia, situada als cinemes de Figueres va obrir. Per celebrar-ho oferia totes les seves pizzes a cinc euros i les begudes a un euro, així que vam aprofitar per anar-hi i tastar les seves propostes.


Vam optar per demanar-ne dues i partir-les, d'aquesta manera provem una mica més. Havíem de provar la pizza que porta el nom del local, la Pizzalia que duia salsa pesto, mozzarella, bacon, roquefort i escalivada. Una combinació de sabors molt bona i una pizza original i complerta.



També ens vam partir una Ceps, que duia salsa de ceps, molt poca, mozzarella i carn picada. Aquesta no ens va agradar tan com la primera, els tres ingredients eren més escassos.



T'ofereixen oli picant, que pica força.


La massa de les pizzes fan 33 cm i són fetes artesanalment. La veritat és que ens va agradar i sobretot aquesta proposta d'oferir la seva carta gairebé a meitat de preu ja que les seves pizzes oscil.len entre els 7'50 d'una margarita als 10'50 de la pizzalia. Una iniciativa interessant i bona per tal de donar a conèixer les seves pizzes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario