12/10/15

[#London] @shackfoodco, #City dia 1

Les vacances ja queden lluny, massa lluny, potser per aquest motiu ens hem enyorat una mica i mirant les fotos del viatge que vam fer a Londres aquest estiu passat, hem decidit posar en ordre els diferents llocs als que vam anar a menjar.

Primer dia, aterrem a Stansted i ens n'anem a buscar l'Easybus que ens ha de portar al nostre hotel. Estem emocionats, com nens petits, i és que la il·lusió no s'ha de perdre mai.
Tot xerrant i buscant l'hotel, resulta que hi passem per davant i ni el veiem. Així que com dos bons guiris, aturem al primer que passa perquè ens orienti. Un cop a l'hotel, ens diuen que encara no podem fer el check-in fins al cap d'una horeta ben bona, així que com que ja era quasi l'hora de dinar, decidim sortir a fer una volta pel barri arrossegant els trolleys a veure si trobem algun lloc per dinar.
I sorpresa! Ens trobem que a dos carrers de l'hotel, hi ha un foodmarket petitó de barri, el Whitecross Street Market, amb tot de paradetes i gent atrafegada amunt i avall comprant alguna cosa per menjar durant la seva pausa laboral del migdia.


Teníem gana, però tot i això vam fer un parell de voltes mirant les diferents parades de menjar a veure què ens convencia més. I és que tot i ser un mercat petit, hi havia força varietat, com kebabs, entrepans de pulled pork, wraps de pizza turcs, falafel, curry, salsitxes i sopes variades entre altres coses.


Al final ens vam decantar per uns embolcalls de tires de porc, (pulled pork wraps) de la parada The Shack Food Co, que segons ens van dir els seus autors, havia estat cuit durant 8 o 9 hores a foc lent. D'acompanyament et donen a escollir un seguit de verduretes, com enciam, ceba, pastanaga, col lombarda i les seves salsetes de iogurt o picants, tot plegat, per 5 lliures cadascú.


Va resultat ser d'aspecte molt similar a un donner turc, amb tota la barreja de verduretes, la carn i la salsa picant, això sí, amb un punt molt pronunciat d'alguna espècie, potser coriandre.
I així arribem al nostre primer àpat a la City, menjant al bell mig d'un bonic carreró, envoltats de l'encant dels carrers londinencs tot esperant l'hora de poder entrar al nostre hotel.

No hay comentarios:

Publicar un comentario