13/10/15

Sopar Medieval aTerra de Trobadors

Cada any fan el Festival Terra de Trobadors a Castelló d'Empúries. Enguany n'era la 25ª edició. Els carrers del poble s'emplenen de parades d'artesania, de menjar, de música i de riuades de gent que venen a veure els espectacles que ofereix la vila. Varis dies d'exibicions de lluita i de la vida medieval en si.


Tot comença amb el Sopar Medieval que es fa el dijous, va ser la vesprada del 10 de setembre de 2015. Nosaltres vam tenir l'honor d'assistir-hi. Abans que res una petita desfilada des de la Basílica fins al Palau, on tens assignat el teu lloc a taula, va per famílies.
Es realitza al Pati del Palau dels Comtes. Es disposen varies taules allargades al pati i els comtes d'Empúries donen la benvinguda al sopar i ens ofereixen les millors viandes i menjars del Comtat.

Fruita del temps


Pa d'herbes

Escudella 


Vedella amb bolets i guarnició


Formatge i mel


Vi vermell, aigua, cervesa i aigua d'herbes

Hug II comte d'Empúries (1078-1116)
Sança d'Urgell comtessa d'Empúries

El preu d'aquest sopar és de 30 euros i és obligatòri vetsir d'època medieval. És a dir que si l'any que ve vols assitir al sopar, comença a fer-te el tratge o el pots llogar, que també ho fan :)

1 comentario:

  1. Me gustan las cenas temáticas y si son medievales mis preferidas.. disfraz obligatorio en casa con los amigos jaja Bss

    recetas de una gatita enamorada

    ResponderEliminar