7/10/15

Pel pont @FiratastGirona

Aquest any la 22a edició del FIRATAST GIRONA, la fira de degustació per excel.lència de Catalunya se celebrerà del 9 al 12 d'octubre i coincidirà amb la 5a edició del Saló de l'Oci creatiu de Girona, el Saló INTERQUILT.

Ambdues fires s’emplaçaran al recinte firal de la Devesa de Girona (Firatast al Palau de Fires i Interquilt a la carpa annexa), convertint-lo en un punt de trobada i de gran activitat durant aquests dies.


INTERQUILT, el Saló de l’Oci Creatiu, torna aquest mes d’octubre incrementant el nombre d’expositors respecte la darrera edició, i ampliant considerablement l’àrea d’exposicions amb la participació de reconegudes artistes europees.


El FIRATAST sorprendrà als visitants amb moltíssimes novetats gastronòmiques, però sobretot destacar el salt qualitatiu en el servei i la degustació dels tastets, que es serviran exclusivament amb vaixella de porcellana.
Us convidem a venir a conèixer de primera mà les propostes i novetats de FIRATAST i INTERQUILT, dues fires que sens dubte es convertiran en un important punt de trobada i on gaudir d’un doble plaer: el de la bona gastronomia i el de les creacions manuals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario