5/10/15

Bar Estella

Ara resulta que els partits del Barça de la Champions seran de pagament d'un nou canal, que poca gent té. Com a primer partit de temporada, vam asseventar-nos que un en bar del centre de Girona podíem veure el partit, a l'Estella Bé nosaltres i molta altre gent que suposo que anava boja buscant on el feien, almenys fins que estigui més disponible.

Doncs amb la broma, vam anar a parar a una cafeteria-bar d'aquestes de barri de tota la vida, però regentada ara per xinesos. Un local petit però ens hi vam encabir tots allà a dins. Una calor sofocant, tenen aire però no estava obert, no sé perquè, potser perquè consumissim més begudes. Ara, això si, no et posen pas res per picar. Demanes una cervesa i aquell coctail traidor que et fa demanar una altra beguda va ser ben absent. Almenys et podrien posar aquell exòtic amb cacauet cobert, però ni això.

Bé la qüestió era passar l'estona perquè sopar tampoc. Resulta que a la mitja part del partit ja se'ls hi havía acabat el pa, només oferien biquinis. Solució: el kebab de la cantonada i menja't a fora que corria més aire, menys mal!


La primera nit de partit un xic fracassat, sort dels rotllets primavera picants que feien al mateix bar. Ens van servir com a pica-pica mentres ens preparaven el kebab. Eren minis, però bons i anàven servits amb una salsa picant que hi combinava molt bé. Barats, 10 rotllets per 3 euros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario