27/10/15

Acústica amb @_pebrenegre

En una caravana antiga dels anys 80 totalment reformada trobem uns nois que preparen uns entrepans per llepar-se els dits. També ofereixen cosetes per picar, com les seves patates braves i els pebrots del padró.

 
La cuina de Pebre Negre es basa en productes del mediterrani, amb productes de proximitat i de qualitat. Sobretot destaquen els seus entrepans gourmet com els que vam provar nosaltres:


- Entrepà de calamars amb salsa tàrtara i espinacs: un panet bonissim i cruixent amb calamars casolans amb bon arrebossat i una salsa tàrtara molt ben aconseguida. Amb una base d'espinacs que hi donaven el toc fresc.


- Entrepà de mandonguilles prenyades: un panet amb mandonguilles guisades amb tomàquet i farcides de mozzarella. Molt fines i bones.


- Patates braves: tallades a dauets petits, molt ben cuites i servides en mig panet buit de molla i amb una salsa deliciosa, tipus maionesa amb molt de pebre.


- Sticks de pollastre pebre negre: fines tires de pollastre arrebossades amb pa torrat i espècies. Molts originals i gustosos.


La veritat és que ens va agradar molt el que oferia aquesta caravana, a més el servei era amable i ràpid. Excel.lent relació qualitat-preu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario