3/2/15

Hotel l'Ast @hotel_lAst

Dissabte passat, després de veure l'obra de teatre "La extranya pareja" al Teatre de Girona, vam fer nit a l'Hotel l'Ast de Banyoles.


Situat ben a prop de l'Estany de Banyoles i també a pocs metres de la Font Pudosa s'hi troba aquest petit però càlid hotel.


Les habitacions són netes i bufones i el personal de l'hotel és molt amable i atent.


Per nosaltres el que més ens va agradar va ser l'esmorzar. El vam fer en un menjador amb taules i cadires de fusta, feia un ambient més rústic però a la vegada t'hi senties bé. Ens va agradar la seva decoració en fusta grisa i tot ben conjuntat.

  
Ben entaulats ens van servir tant suc de taronja natural, cafè amb llet, torrades acabades de fer i dos croissants amb sucre bonissims. D'aquells de massa flonja amb ulls al seu interior.


Com a embotit ens van servir un plat amb pernil salat, bull negre, fuet i formatge tendre. Una quantitat més que bona pel pa que teniem, no obstant te n'oferien més. Ens hi vam negar al veure que també hi havía un plat amb dos donuts artesans, un croisantet de xocolata a dins i a les puntes i una ensaïmada petita però fina i gustosa.

Molt complert i bo aquest plat d'embotit

També hi havía a taula mantega i melmelades per combinar amb el pa o amb el croisant, tot i que aquest era tan bo sol que no calia.


Així doncs vam esmorzar tranquilament uns bons aliments en un entorn molt bonic.


Nosaltres creiem que l'esmorzar seria buffet lliure però no va ser el cas. Però us haig de dir que encara millor, perquè que et serveixin no té preu i a més la quantitat que t'oferien era molt generosa i amb productes de qualitat. Sovint a llocs de buffet solem agafar més del que ens convé només perquè ens crida l'atenció.


I si us ve de gust, per baixar una mica les calories de l'esmorzar podeu anar fins a l'Estany a caminar o aprofitar per visitar Banyoles. Nosaltres vam aprofitar per veure la Biennal del Pessebre Català, una mostra on es pot observar una gran col-lecció tant de caganers com de pessebres repartits a diferents punts banyolins.

No hay comentarios:

Publicar un comentario