12/2/15

Si estàs refredat, menja't una taronja

És per tothom sabut que les taronges van bé per prevenir els refredats. Sempre sentim a dir que sinó et vols refredar mengis una taronja i això malgrat no se cert del tot no va mal encaminat.
Recents estudis han demostrat que la taronja no fa que no et refredis però si que fa que els símptomes del refredat sigui més lleus.
És a dir que tota la temporada d'hivern hauriem d'incorporar almenys una taronja al dia, sobretot si estem refredats i també per a beneficiar-nos del seu alt contingut en vitamina C. Recordem que la vitamina ens serveix com a antioxidant, és a dir ens ajuda a ser més joves i ens reforça el sistema immunològic, augmentant les defenses.
A més si ens fem un suc de taronja contribuim a hidratar el cos, cosa que ens ajudarà a fluidificar les secrecions mucoses i per tant a extreure més fàcilment el virus del refredat.
I és que l'alimentació és un tema important per a la nostra salut i ens pot ajudar molt, tant en casos de virus com en altres tipus d'enfermetats.


Les Dietistes recomanem  "5 al dia", és a dir que entre fruita i verdura consumim cinc racions. Això significa que una de les fruites que podem triar per ajudar a la ingesta diària recomenada és una taronja, sobretot ara que en coneixem alguns dels seus beneficis.

No hay comentarios:

Publicar un comentario