1/2/15

[Viatge #NY] Provem el @McDonalds a #Washington

Durant la nostra estada a Washington, tot i tenir-ne aquí, no vam poder evitar provar un Mc Donald's d'allà, per tal de saber si realment hi ha diferència o bé a tot arreu tenen la mateixa "teca", per dir-ne d'alguna manera.
Així doncs, un dia que ens havíem organitzat diverses coses per visitar entre matí i tarda per la ciutat, vam fer parada al migdia per dinar a un Mc Donald's de la zona.


Els establiments tenen un aspecte molt similar als d'aquí, amb les mateixes taules i decoració corporativa, però quan t'apropes al taulell per demanar i mires la carta, resulta que trobes tota una gama d'hamburgueses força diferent a la que estem habituats aquí. Comparteixen per exemple, la Big Mac, la de Quart de Lliure amb Formatge, la Mc Royal Deluxe i l'hamburguesa bàsica amb formatge o sense. La resta es tractava d'una varietat d'hamburgueses força extensa, dividides entre hamburguesa o wrap.


Nosaltres vam provar la "Jalapeño Kicker Chicken Sandwich" que es tracta d'una hamburguesa de pollastre, amb un pa especial amb llavor al cim, enciam, tomàquet, formatge i una salsa picant de chile jalapeño que a dir veritat, era força picant.
Afortunadament, i a diferència d'aquí, amb el menú hi entraven tants refills (re-emplenament de beguda) gratuïts de la beguda que haguessis escollit, a triar entre una (altre cop) gran varietat de begudes com la que no podia faltar, la Coca-Cola normal o light, Minute Maid de llimona normal o light, té, Sprite, entre algunes altres.
Nosaltres per ser originals, vam decantar-nos per la Coca-Cola ;)

No hay comentarios:

Publicar un comentario