23/2/15

Torró de cereals i xocolata

Dic de cereals primer perquè en teoria sempre s'ha de posar l'ingredient predominant per ordre de quantitat en ua etiqueta no? Doncs aquí het fet el mateix. El cas és que he intentat gastar uns cereals que ens semblen un xic sossos amb xocolata, un ingredient que pot fer passar millor.


Ingredients:

  • 1 tableta de xocolata fondant
  • cereals, els que admeti la xocolata

Elaboració:

Fonem la xocolata al bany Maria o al microones, a intervals per tal que no se'ns cremi.


Disposem la xocolata en un motlle prèviament folrat amb un paper d'aquests pel forn.


Hi evoquem tants cereals com xocolata tinguem per barregar i que ens qualli.


Deixem refredar i desmotllem.

 La veritat és que de gust és més bo del que ens pensavem. Els cereals són un mix de flocs de blat, mill, panses i avena (tipus muesli) i amb la combinació de la xocolata hi casen perfectament.
A més podríem dir que és un torró més sa o també el podem tallar-lo com per fer-ne barretes.



1 comentario:

  1. quin vici !! has donar una idea excel·lent ! petons

    ResponderEliminar