A la meva parella i a mi ens agrada el menjar mexicà. Des que vivim junts hem elaborat diversos plats mexicans, i a més a partir del viatge a Mèxic, concretament a Riviera Maya, encara ens va agradar més.
Doncs aquest passat cap de setmana hem decidit fer un plat nou. Una improvització a base dels ingredients que teniem per casa, però el resultat ens ha semblat prou satisfactori.
Ingredients per a 2 persones:
1 botifarra de porc
1 pot de frijoles negres refregits La Costeña
2 cebes mitjanes de figueres
all i julivert Gourmet Garden
xile Gourmet Garden
coriandre Gourmet Garden
2 cullerades soperes de tomàquet fregit o de ketchup
oli d'oliva verge extra
sal i pebre
arrós Sundari Thai, per acompanyar
Elaboració:
Primer posem la ceba a fregir, ben picadeta, amb oli d'oliva verge extra, sal i pebre.
Posteriorment hi afegim la botifarra sense pell i esparracada.
Barregem i hi afegim el ketchup.
Més tard hi incorporem les diferents espècies com l'all i julivert, el coriandre i el xile.
De xile n'hi ha d'haver força quantitat ja que la gràcia del plat és que surti picant.
Mesclem bé i evoquem els frijoles refregits.
Remenem la barrega i emplatem. Nosaltres hem fet un flam d'arrós Thai, un arrós molt aromàtic, per acompanyar el plat.
Doncs aquest passat cap de setmana hem decidit fer un plat nou. Una improvització a base dels ingredients que teniem per casa, però el resultat ens ha semblat prou satisfactori.
Ingredients per a 2 persones:
1 botifarra de porc
1 pot de frijoles negres refregits La Costeña
2 cebes mitjanes de figueres
all i julivert Gourmet Garden
xile Gourmet Garden
coriandre Gourmet Garden
2 cullerades soperes de tomàquet fregit o de ketchup
oli d'oliva verge extra
sal i pebre
arrós Sundari Thai, per acompanyar
Elaboració:
Primer posem la ceba a fregir, ben picadeta, amb oli d'oliva verge extra, sal i pebre.
Posteriorment hi afegim la botifarra sense pell i esparracada.
Barregem i hi afegim el ketchup.
Més tard hi incorporem les diferents espècies com l'all i julivert, el coriandre i el xile.
De xile n'hi ha d'haver força quantitat ja que la gràcia del plat és que surti picant.
Mesclem bé i evoquem els frijoles refregits.
Remenem la barrega i emplatem. Nosaltres hem fet un flam d'arrós Thai, un arrós molt aromàtic, per acompanyar el plat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario