Com us he comentat en altres ocasions i tots sabem, d'amanides se'n poden fer de molts variades. Aquí us deixo una amanida amb formatge blau, salmó fumat i tonyina en llauna que fa una combinació molt bona, sobretot si l'amanim amb una vinagreta de nous.
Ingredients:
- Per a la vinagreta de nous:
Elaboració:
Rentem ben net l'enciam i el tallem ben finet. El distribuim en un plat.
Netegem també la pastanaga i el tomàquet i els pelem. Els tallem a rodelles i els incorporem al plat d'enciam.
Ara hi afegim daus de formatge blau, salmó fumat i la tonyina.
- Per a fer la vinagreta, posem tots els ingredients en un morter i barregem bé.
Finalment amanim l'amanida amb la vinagreta de nous i ja ho tindriem.
Les amanides sempre són un plat sa i ple de vitamines i fibra. Recordem que són els ingredients que hi afegim el que en condicionarà que aquesta sigui més sana o menys i el mateix passa amb el seu contingut calòric. Si hi afegim molts fruits secs o formatges incrementem notablement les calories del plat, en canvi si hi afegim gall d'indi, tonyina l natural, pernil dolç, ou dur o gambes són alguns exemples per fer-la més lleugera.
Ingredients:
- enciam del llarg
- tomàquet d'amanir
- pastanaga
- formatge blau
- salmó fumat
- tonyina en oli d'oliva verge extra
- Per a la vinagreta de nous:
- 3 nous
- vinagre de Mòdena
- oli d'oliva verge extra
- sal
- pebre
Elaboració:
Rentem ben net l'enciam i el tallem ben finet. El distribuim en un plat.
Netegem també la pastanaga i el tomàquet i els pelem. Els tallem a rodelles i els incorporem al plat d'enciam.
Ara hi afegim daus de formatge blau, salmó fumat i la tonyina.
- Per a fer la vinagreta, posem tots els ingredients en un morter i barregem bé.
Finalment amanim l'amanida amb la vinagreta de nous i ja ho tindriem.
Les amanides sempre són un plat sa i ple de vitamines i fibra. Recordem que són els ingredients que hi afegim el que en condicionarà que aquesta sigui més sana o menys i el mateix passa amb el seu contingut calòric. Si hi afegim molts fruits secs o formatges incrementem notablement les calories del plat, en canvi si hi afegim gall d'indi, tonyina l natural, pernil dolç, ou dur o gambes són alguns exemples per fer-la més lleugera.
No hay comentarios:
Publicar un comentario