15/1/15

Restaurant Mas Palau

Situat a les afores de Sant Gregori, a Ginestar, trobem el Restaurant Mas Palau. Una masia catalana del segle XVIII la qual disposa de varis salons de pedra i una àmplia terrassa.
Ofereixen una cuina catalana, cuidada i amb producte fresc de la Vall de Llemèna. Regentat per una parella, ella com a cap de sala i ell com a cuiner fan i desfan els menús i plats que ofereixen. El detall de decoració de la flor fucsia a la taula alegra el menjador.


Nosaltres hi vam anar l'endemà de Sant Esteve i el restaurant estava buit. Vam ser els únics i vam degustar el menú festiu de migdia.


El preu són 22 euros, no és car tinguent en compte que el producte és fresc però si el comparem amb altres restaurants, per aquest preu podrien oferir més. Més en el sentit de quantitat i de varietat de plats. Si ofereixes un menú festiu, que ho sigui, perquè si poses sardines o escudella o trinxat fa més de diàri.

Aquell dia el menú, compost per 4 primers, 4 segons i 4 postres a triar era:


Et serveixen unes olives negres bones per picar mentres esperes els plats.


Nosaltres vam optar per partir-nos els dos únics primers que ens feien gràcia;


- Un carpaccio de carbassó amb parmesà i pernil: un plat ben presentat, servit amb el carpaccio tallat molt fi com a base, mesclum, una mica de pernil i d'anxoves i gairebé gens de parmesà.


- Remenat d'ous amb bolets: un plat senzill, li faltava una xispa. Servit amb triangles de pa torrat.


- De segon, després de molt rumiar, vaig demanar les galtes rostides, que no és que m'agradin massa. Ens van servir una sola galta, amb un llit de patata i ceba, però la pega és que estava fred. I aquí torno a dir lo de la quantitat, una galta potser és poc per aquest menú, potser si fos de diàri.
Vam demanar per si el podien escalfar i després em va desparèixer el suc que portava, així que vaig tenir la galta seca amb la patata, un xic dura. Això si la galta estava ben cuita.


De postres una mouse de iogurt amb compota de poma. Potser és el que més em va agradar, ja que la compota era artesana i molt bona, gens empalagosa i combinava molt bé amb el toc especiat de la mouse de iogurt. Com a decoració una mica de xocolata negre, que tampoc hi quedava malament.


Les begudes, una aigua amb gas petita, i una cervesa van incloses al preu del menú.


Si volen aconseguir més gent s'hauran de promocionar una mica més, perquè eren simpàtics, fins i tot, la noia ens va voler presentar el cuiner i va ser molt agradable, però a vegades calen més coses i en aquesta ocasió la cuina ho és tot.
La veritat és que jo hi anava amb molta il-lusió en aquest restaurant ja que, tot i fer poc que hi són, els havía provat al Firatast de Girona i tenien uns raviolis farcits de magret d'ànec amb salsa de formatge de cabra que estan divins. Potser si els oferissin en aquest menú festiu, segur que tindrien un èxit brutal, plats així és el que volem.

1 comentario:

  1. Que envidia :) en casa estamos apretando el cinturón pero en cuanto se pueda ya toca restaurante un día! jeje tiene buena pinta el sitio. Un beso!!

    Recetas de una gatita enamorada

    ResponderEliminar