Aquesta recepta és molt fàcil de preparar i ràpida i, a més, et permet presentar un plat vistós als teus convidats. Dic vistós perquè es pot decorar amb palets de surimi, flors fetes amb maionesa, ou dur ratllat i tot el que ens vingui de gust i que hi combini bé.
Ingredients:
Elaboració:
Posem a batre tots els ingredients junts.
Una vegada batuts els posem en un motlle apte per microones a 700 watts de potència durant uns 14 minuts.
Deixem refredar i el desmotllem i ja el podem adornar amb enciam o salsa rosa, per exemple.
Presentació: Nosaltres l'hem acompanyat amb una torrada.
Cal dir que és un pastís molt bo i fi, amb una textura molt flonja.
Ingredients:
- 3 ous de pagès
- 3 llaunes de tonyina
- 3 cullerades de maionesa
- 3 cullerades de tomàquet fregit
- 250 ml. de llet evaporada o desnatada
- 2 llesques de pa de motlle
- sal i pebre
Elaboració:
Posem a batre tots els ingredients junts.
Una vegada batuts els posem en un motlle apte per microones a 700 watts de potència durant uns 14 minuts.
Deixem refredar i el desmotllem i ja el podem adornar amb enciam o salsa rosa, per exemple.
Presentació: Nosaltres l'hem acompanyat amb una torrada.
Cal dir que és un pastís molt bo i fi, amb una textura molt flonja.
Sí, Lídia! sembla molt fàcil.
ResponderEliminar