18/3/14

Magdalenes de coco i coca de pinyons amb Dayelet

Abans que res però, us haig de parlar dels productes Dayelet. Es tracta d'una casa que disposa d'una àmplia gama d'edulcorants per a preparar tot tipus de postres i receptes dolces, tot i que sense sucre. És a dir perfecte per a tots aquells que vulguin cuidar la línia, per a diabètics o simplement per no ingerir tanta quantitat de sucre.

D'una forma còmoda i senzilla aquests productes et permeten elaborar receptes igual de bones que les fetes amb sucre però amb moltes menys calories. I el més bo de tot és que se substitueix el sucre en el 100% del seu pes. Per exemple si tenim una recepta que porta 150 g. de sucre, aquest es canvia per 150 g. d'edulcorant Dayelet. A la seva pàgina web es pot veure tota la diversitat de productes que ofereixen, tant per fer coques, com muffins, galetes, per a cada preparació tens un edulcorant diferent.

Els seus productes són aptes per a diabètics i per a celíacs. No conté sacarosa, ni fructosa, glucosa ni gluten.

Pel que fa a les seves calories estem parlant de 2 calories enfront de les 4 calories que porta el sucre, així doncs ens va perfecte per a preparar tot tipus de postres més lleugers, ja sigui substituint tot el sucre recomanat a la recepta o fer meitat sucre, meitat edulcorant. Obtindrem uns postres bons i molt més sans i amb tan bon gust que no se n'adonarà ningú.

A les dues receptes que us vull ensenyar avui hem fet servir el Dayelet Bizcochos: s'empra per substituir el sucre de tota classe de coques amb olis i greixos vegetals: soja, girassol, ètc.


1. Coca de pinyons i coco

Ingredients:

  • 1 iogurt natural
  • 3 ous 
  • la mida de 3 iogurts de farina
  • la mida d'un iogurt de sucre
  • la mida d'un iogurt d'edulcorant Dayelet
  • mig got de iogurt amb oli d'oliva verge extra
  • 2 sobres de gasificant de sodas El Vesubio 
  • un grapat de pinyons del país

Elaboració:

Barregem el iogurt, els ous, el sucre, l'edulcorant i l'oli en un bol. Barregem tot bé i hi afegim la farina amb els dos sobres de gasificants. Mesclem tot bé amb l'ajuda del turmix fins que quedi una massa ben fina.

Preescalfem el forn i evoquem la massa en un motlle de silicona. Decorem amb uns quants pinyons del país i enfornem durant uns 40 minuts a uns 180 ºC.
Amb aquest mètodes del iogurt queda una coca sana, esponjosa, fàcil de preparar i que sempre ve de gust i agrada a tota la família.

Sugerències: enlloc de pinyons per decorar, s'hi pot posar un altre fruit sec com les nous, ametlles crocants, fideus de xocolata, sucre glass, cobertura de xocolata i tot el que us agradi. Permet una gran diversitat de presentacions.


2. Magdalenes clàssiques de coco

Agafem els mateixos ingredients que en l'elaboració anterior però ara utilitzem el Dayelet Muffins i a més hi afegim un grapat de coco ratllat enlloc de pinyons.


Una vegada tenim tota la mescla dels ingredients, evoquem la massa en els diferents motlles de silicona i ho enfornem durant una mitja hora aproximadament.

Una cosa a tenir en compte és que a l'hora d'emplenar els motlles ho hem fer tres només fins a 3/4 parts, ja que s'ha de tenir en compte que amb l'escalfor del forn la massa ens pujarà i aleshores es podria vessar.

Surten molt esponjoses i bones

No hay comentarios:

Publicar un comentario