Avui un plat sa, fàcil de preparar i amb producte totalment fresc i alguns de temporada, una menestra de verdures. Ara estem a plena època del pèsol i cal aprofitar-los, són unes boletes de caramel.
Ingredients per a 2 persones:
2 patates kennebec
150 g. de pèsols per esclovellar
100 g. de mongeta verda
2 carrotes
sal
oli d'oliva verge extra
Elaboració:
Pelem les patates i les carrotes i les tallem a daus petits.
Paral-lelament esclovellem els pèsols. Tallem la mongeta també petita i ho posem tot al vapor amb un polsim de sal.
Nosaltres ho fem amb un accessòri que es posa dins l'olla, tipus colador.
I passada una mitja hora ja ho tindríem, a punt per degustar-la amb un raig d'oli d'oliva verge extra.

2 patates kennebec
150 g. de pèsols per esclovellar
100 g. de mongeta verda
2 carrotes
sal
oli d'oliva verge extra
Elaboració:
Pelem les patates i les carrotes i les tallem a daus petits.
Paral-lelament esclovellem els pèsols. Tallem la mongeta també petita i ho posem tot al vapor amb un polsim de sal.
Nosaltres ho fem amb un accessòri que es posa dins l'olla, tipus colador.
I passada una mitja hora ja ho tindríem, a punt per degustar-la amb un raig d'oli d'oliva verge extra.
No hay comentarios:
Publicar un comentario