12/3/14

Restaurant La Masia

Aquest diumenge passat vam anar a menjar al restaurant La Masia. Situat a la carretera de Pont de Molins, es tracta d'un ampli restaurant amb dos menjadors grans, als qual un d'ells hi tenen la brasa per anar coent la carn.

Disposen d'un menú diari i un altre de cap de setmana a 12'20 amb cafè inclòs, molt econòmic la veritat. Correcte per la seva relació qualitat-preu.


De primer ens van dur un plat amb patates xips per picar, no massa bones.

 
Per beure cervesa i aigua amb gas.

Nosaltres vam provar un assortiment d'embotits ibèrics. Jo quan el vaig veure a la carta vaig pensar que per aquest preu seria escàs, fins i tot vaig demanar al cambrer que ens va prendre la nota que portava. No em va resoldre el meu dubte ja que em va repetir el que ja m'imaginava variat :)

El fet és que ens va sorprendre la quantitat i qualitat del plat. Un bon xoriç, llonganissa i llom. Acompanyat d'una torrada feta a la brasa i mig tomàquet d'aquells que no suquen.


També vam observar les setrilleres, canviades per la nova llei, amb un oli d'oliva verge extra d'una marca comercial. Almenys era bo, gustós i amb un toc més amarg, d'aquell color verdós. Sucat amb el pa que no estava malament i un xic de sal, sempre acaben d'emplenar ;)


De segon vam optar per un plat que no estava a la carta, la meva parella civet, que li encanta i jo peus de porc a la brasa, que no en menjo mai.
El civet correcte i els meus peus també, fallava l'acompanyament, no només hi havia patates fregides congelades, quina mania, sinó que també bròquil. Bròquil? Qui pot pensar que sigui una bona guarnició?


De postres, jo patia, seria congelat tot? Per sort em va agradar el meu pastís de xocolata blanca que vaig tenir la sort d'encertar, entre els típics postres de menú: flam amb nata, gelats, crema catalana, etc.


La meva parella va optar pel braç de nata.


I com a colofó del dinar, un cafè i un tallat. cal dir que molt bona la casa de cafè que tenen, així com el gran got de tallat on el serveixen :)

En total un lloc per anar de diari o de cap de setmana si no vols gastar gaire. El servei potser no és massa eficient, els nostres postres els van dur en una altra taula, sort que estic a l'aguait ;)

3 comentarios:

 1. Pues está de capa caída, porque ni el producto que siempre se había ofrecido era superior y los precios también. Debe ser la crisis que también les debe haber afectado.

  ResponderEliminar
 2. Hola ! He visto tu comentario en mi blog preguntándome si soy de la zona. Vivo en Premiá y he ido durante muchos años a comer/cenar a la Masía, por eso te comenté que ha cambiado mucho. Antes muchísima sofistificación, Por eso te digo que ha variado y mucho. A ver si algún día me acuerdo y vamos a probarlo.
  Un beso guapa!

  ResponderEliminar
 3. Muy chulo tu blog. Ya te sigo desde hace tiempo!!!

  ResponderEliminar