Aquest dissabte ha tocat l'Insta Roses!
Un esmorzar a la Ciutadella, gaudint del solet de setembre que hi tocava.
Dues taules ben plenes de safates de salat: panets de pernil dolç i altres de formatge, sense sucar, llàstima, però un pa deliciós. Cruixent, una textura excel-lent. I el farciment bo també, formatge tendre i pernil dolç molt correcte.
Les safates de dolç, bonissimes:
- De croissants normals: un dels millors que he provat. Unes capes ben elaborades d'una excel-lent pasta de full totalment artesana. Flonjos, amb la seva justa mantega, una delícia.
- Unes ensaïmades farcides d'una excel-lent i fina crema. Una crema casolana amb un gust de llimona molt bo. Res d'aquelles grogues cremes fetes amb ajuda d'algun ingredient que no hi cal ;)
- Napolitanes farcides de crema: quan les menjaves tenien totes les capes ben diferenciades de pasta fullada. Delicisioses i farcides amb la aquesta crema de tan bona qualitat.
- Coca com de iogurt: era bona. Tenia un toc allimonat i més amassada que l'espongositat que esperava.
I tot plegat regat amb sucs de qualitat molt ben servits pel catering de l'hotel-Spa Terraza, que va cedir tres cambrers que anàven servint els diferents sucs, de poma, taronja o pinya, així com els cafès amb llet.
Un luxe d'esmorzar en un entorn molt bonic!
I després comença la ruta per la Cuitadella i amb el trenet, que és molt divertit i vam veure uns paisatges fantàstics. Sort que el dia ens va acompanyar també!
Un esmorzar a la Ciutadella, gaudint del solet de setembre que hi tocava.
Dues taules ben plenes de safates de salat: panets de pernil dolç i altres de formatge, sense sucar, llàstima, però un pa deliciós. Cruixent, una textura excel-lent. I el farciment bo també, formatge tendre i pernil dolç molt correcte.
Les safates de dolç, bonissimes:
- De croissants normals: un dels millors que he provat. Unes capes ben elaborades d'una excel-lent pasta de full totalment artesana. Flonjos, amb la seva justa mantega, una delícia.
- Unes ensaïmades farcides d'una excel-lent i fina crema. Una crema casolana amb un gust de llimona molt bo. Res d'aquelles grogues cremes fetes amb ajuda d'algun ingredient que no hi cal ;)
- Napolitanes farcides de crema: quan les menjaves tenien totes les capes ben diferenciades de pasta fullada. Delicisioses i farcides amb la aquesta crema de tan bona qualitat.
- Coca com de iogurt: era bona. Tenia un toc allimonat i més amassada que l'espongositat que esperava.
I tot plegat regat amb sucs de qualitat molt ben servits pel catering de l'hotel-Spa Terraza, que va cedir tres cambrers que anàven servint els diferents sucs, de poma, taronja o pinya, així com els cafès amb llet.
Un luxe d'esmorzar en un entorn molt bonic!
I després comença la ruta per la Cuitadella i amb el trenet, que és molt divertit i vam veure uns paisatges fantàstics. Sort que el dia ens va acompanyar també!
No hay comentarios:
Publicar un comentario