16/9/13

L'esmorzar d'Insta Roses

Aquest dissabte ha tocat l'Insta Roses!

Un esmorzar a la Ciutadella, gaudint del solet de setembre que hi tocava.

Dues taules ben plenes de safates de salat: panets de pernil dolç i altres de formatge, sense sucar, llàstima, però un pa deliciós. Cruixent, una textura excel-lent. I el farciment bo també, formatge tendre i pernil dolç molt correcte.


Les safates de dolç, bonissimes:

- De croissants normals: un dels millors que he provat. Unes capes ben elaborades d'una excel-lent pasta de full totalment artesana. Flonjos, amb la seva justa mantega, una delícia.

- Unes ensaïmades farcides d'una excel-lent i fina crema. Una crema casolana amb un gust de llimona molt bo. Res d'aquelles grogues cremes fetes amb ajuda d'algun ingredient que no hi cal ;)

- Napolitanes farcides de crema: quan les menjaves tenien totes les capes ben diferenciades de pasta fullada. Delicisioses i farcides amb la aquesta crema de tan bona qualitat.

- Coca com de iogurt: era bona. Tenia un toc allimonat i més amassada que l'espongositat que esperava.

I tot plegat regat amb sucs de qualitat molt ben servits pel catering de l'hotel-Spa Terraza, que va cedir tres cambrers que anàven servint els diferents sucs, de poma, taronja o pinya, així com els cafès amb llet.

Un luxe d'esmorzar en un entorn molt bonic!


I després comença la ruta per la Cuitadella i amb el trenet, que és molt divertit i vam veure uns paisatges fantàstics. Sort que el dia ens va acompanyar també!

No hay comentarios:

Publicar un comentario